Lombikosok akiknél kialakult nála a hiperstimuláció: MEDDIG TARTOTT? Milyen lefolyású volt?
Bocs a béna kérdésért, de nem fogadta el az első verziót és javítgattam, de nem olvastam el végig.
Azért remélem érthető.
Aham ilyenre gondoltam.
Nálam enyhe fokú, de nem tudtam kiegyenesedni, ülni, állni még 5 percet sem. Ma kezdett javulni a helyzet. Kaptam vérhígítót, mert ilyenkor állítólag a vér is besűrűsödik. Arra voltam kíváncsi meddig tart.
Kedves utolsó a baba megmaradt????
15 napja volt.
Van két pozitív tesztem, de csak elsejére kaptam időpontot.
És az normális ha 5-10 percenként kell pisilni mennem?
FElfázni tuti nem fáztam fel, mert már 2 hete nyomom az ágyat ebben a tikkasztó melegben.
Szia! De jó! Gratulálok! Ilyenkor sok víz termelődik a szervezetben a leszivás miatt is. Főleg ha sok petesejted volt, így potolja szervezet, mert a leszivással sok víz is ürül. Én ma vagyok 11 hetes és nekem is sokat kell pisilnem első perctöl kezdve.
(Nekünk végül természetes uton sikerült 2 sikertelen lombik után.)
Akkor én gratulálok!!!!!
Viszont a leszívás 8-án volt és ez a vacak meg 20-án kezdődött.
De most úgy érzem talán elmúlik...
Ó, csak ennyi, ezek a tünetek mindenkinél jelentkeznek, akinek sok petesejtje lett. Hát, azt tudom mondani, hogy napról napra javul, de elég sokáig érezni. Amit tényleg hiperstimunak neveznek, az nem itt kezdődik, szerencsére nekem sem volt benne részem, de láttam olyat, akinek az volt, neki le is kellett szívni a felesleges folyadékot, hát mit ne mondjak, szörnyen nézett ki.
Gratulálok!!
29+4 h lombikos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!