Eléggé köhögök, fáj a torkom. Mlyen gyógyszert vagy valami szopógatós gyógyszert szedhetek? Árt ez a sok köhögés a babának? 22 hetes vagyok
Figyelt kérdés
2009. ápr. 17. 12:50
1/5 anonim válasza:
Én Oscillococcinumot szedtem és Stodal szirupot, homeós szerek, nem ártanak a babának sem. Esetleg mézes tea is segíthet. A homeós szerek mellett nem szabad mentolos dolgot szedni, emiatt nem írtam a szopogatós dolgokat. Persze, ha inkább azt szeretnél jó a Tantum verde. Gyógynövény alapú köhögéscsillapító szer a lándzsás utifű szirup pl.
2/5 anonim válasza:
Szerintem ne gyogyszerben gondolkozz, hanem inkabb termeszetes dolgokban. A mez nagyon sokat segithet, napi 4-5 nagy evokanallal. Azon kivul kamillatea......Jaaa es a mezek kozul ilyen tunetekre mint a Tied a legjobb a Hars!!!! Jobbulast kivanok Neked!!!!!
3/5 anonim válasza:
Szia! Nekem az előző terhességem alatt kétszer is sikerült összeszedni egy jó kis tüszős mandulagyulladást és az influenza-járvány is elfogott, úgyhogy muszály volt nekem is gyógyszerhez fordulni. Coldrex-et, illetve paracetamol tartamú fájdalomcsillapítót (pl. Panadol) nyugodtan lehet szedni, illetve Én nagyon sok csipkebogyó és hársfa teát ittam (Herbáriás) és bevált. Viszont ha pár nap alatt nem múlik el, mindenképp menj el orvoshoz, aki tudja mit írhat fel kismamáknak. A legáltalánosabbat, a Semicillint szokták általában felírni ilyenkor a 16. hét után.
4/5 anonim válasza:
Nekem is a Stodal szirup segített.
Esetleg vehetsz Lándzsás útifű szirupot is! Mindkettő homeopátiás.
5/5 anonim válasza:
Homeovox homeopátiás szopogatós torokfájásra.
A gyerekeimnél mindig bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!