Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 hete nem híztam, a poci nem...

2 hete nem híztam, a poci nem nő sőt, igen kicsi.89cm 29hetes vagyok. De a bébi nagyon aktív. 172 cm és 60kg vagyok,54-ről kezdtem. Valami nyugtatót írnátok?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 17. 09:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk még nem ott jársz, de talán megnyugtat, hogy az utolsó 5 hétben nekem SEMMIT nem nőtt a pockom. A súlyom se és a hasam körmérete sem változott. A babám 3450 gr volt, amikor megszületett. Az a lényeg, hogy érezz mozgolódásokat :) Jó babavárást!
2009. ápr. 17. 09:17
 2/5 anonim ***** válasza:
1.vagyok. Azt elfelejtettem írni, dec elejére voltam kiírva, és olyan pici hasam volt, hogy szülés előtti pár napban rendszeresen megkérdezték szomszédok, boltos nénik, ismerősök, stb, hogy "újévi baba lesz?". Mikor mondtam, hogy elvileg hétvégére meglesz a bébi, mindenki meglepődött.
2009. ápr. 17. 09:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én egész terhesség alatt nem híztam semmit. 62 kg-mal kezdtem, annyival mentem szülni is. A pocim se volt nagy, eléggé bent hordtam a babát. A doki szerint a babám szépen fejlődött, így szerinte se kellett semmit se tenni. Egyébként rengeteget ettem, de nem ment le semmiféle édesség, tésztaféle. Inkább húst, gyümölcsöket, zöldségeket ettem, de azt hatalmas mennyiséget. Amikor beindultak a fájások és bementem a kórházba, a felvételin lévő ápolónő azt hitte, koraszülés miatt mentem, pedig már a 39 hétben voltam és a 4. babámat szültem. Nagyon sok ismerős nem is tudta, hogy babát várok, mert alig látszott, pedig aug.-ban szültem, amikor ugye nem takarnak a vastag ruhák, kabátok. Amit írsz, szerintem normális súly, hiszen még most fog a babád rohamosan nőni és hízni. Én az előző terhességeim során is csupán 6-7 kilókat híztam és 3,5 kiló körül voltak a gyerekeim. Valószínűleg ilyen az alkatom, így sosem volt azzal gond, hogy hogyan fogyjak le szülés és szoptatás után.
2009. ápr. 17. 09:23
 4/5 anonim ***** válasza:

De jó nektek csajok, én úgy meghíztam, mit állat. És nagyon keservesen ment vissza 30 kiló... A gyerek 4300 gr volt.. Ennek már pár éve. A hasam az utólsó 3 hónapban akkorát nőtt, hogy úgy néztem ki mint egy kisebb elefánt.. Ne aggódjatok, mindenki más. Ha a baba rendben van, akkor csak örüljetek ha nem híztok meg. Én tudom milyen az... 105-el mentem szülni a 177 centimhez... Nagyon nehéz volt, mire utána visszamentem 68-ra...

Jó babavárást!

2009. ápr. 17. 09:36
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm,kedvesek vagytok:)

Már nagyon el voltam keseredve és sok hülyeségen járt az agyam,h mi lehet a bébivel...

De hála nektek sikerűlt egy picit elhessegetni e rossz gondolatokat.

Pedig eszek rendesen,mondjuk a zöldség,gyümi elég minimális csúszik le-soha nem tudtam megenni,most is csak épp hogy valami lecsúszik.

Nagyon remélem,h rendesen fejlődik a bébi!

Boldog babavárást!

2009. ápr. 17. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!