Ez jóslófájás lehet? A csípőmet olyan mintha szét akarná feszíteni valaki, mensis görcs szerű tompa fájdalom az alhasamban, de nem keményedek, nincs rendszer mivel 10-15 perce abba sem hagyja. Mitől lehet?
Az érzés, amit leírtál, nálam majdnem minden este jelentkezik most már napok óta. A dokim szerint ezek jóslófájások és jó jel. 38 hetes vagyok és más tágulok, rövidülök stb. :)
Nem tudom hány hetes vagy. Ha a szülés közel van, akkor mindenesetre figyelgesd ezeket a kis fájásokat!
Első vagyok. Nálam is első baba. És én is bizonytalan vagyok...
A barátnőim azt mondták, hogy mikor ezek a fájások jelentkeznek, figyelni kell rájuk, hogy abbamaradnak-e egy kis idő elteltével, vagy újra és újra jönnek-e.
A védőnő azt mondta, hogy az igazi fájásokat kísérhetik deréktáji fájdalmak vagy székelési inger is.
Ma nálam ilyen jósló délután volt. De aztán kis pihenéssel el is múlt. Az igazit egy kis pihenés gondolom nem mulasztja el.
Én még azért reménykedek benne, hogy van néhány napom, mert lelkileg még nem igazán érzem magam készen, kissé tartok a szüléstől.
Én kislányt várok. Nálatok ki várható?
Mi kisfiút várunk. Szüléstől nem tartok, inkább szeretnék már túl lenni rajta. Csak ugye az ismeretlen..
Könnyű szülést neked!
Húú, hát nagyon drukkolok. Remélem minden rendben lesz!
Könnyű szülést neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!