Nem várt előtt egy héttel volt má tüneted? Ha igen mi volt az?
Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 08:41
1/9 anonim válasza:
Nemvárt előtt hét nappal van kb. a beágyazódás. Nem nagyon lehet még tünet. Vagy csak ráfogjuk!:)
2/9 A kérdező kommentje:
Bocs "már"-t akartam írni!
2011. aug. 24. 08:42
4/9 anonim válasza:
a fenébe! pedig jó poén lett volna. akkor bocsi :)
5/9 anonim válasza:
Igen volt, iszonyú fáradt voltam és álmos, az ínyem beduzzadt és vérzett fogmosáskor, és rengeteg vizes folyásom volt.
6/9 anonim válasza:
Viccet félre téve. Én jobban görcsölte a mensi előtti napokban mint egyébként szoktam, nekem ez lehetett volna jel de akkor még nem tudtam. De egébként nagyon feleslegesnek tartom már egy héttel előtte tüneteket keresni.
7/9 anonim válasza:
Egy héttel előtte nem, és nem is nagyon lehet.
A nemvárt előtt pár nappal volt, de csak később, a kimaradás után tudatosult bennem, hogy ez akkor most baba :o)
Ez volt a barnázás mensi előtt ami aztán abbamaradt (a beágyazódási "vérzés" volt), de én akkor a korábban érkező mensi kezdetének véltem, mivel olyan majdnem-megjön érzéssel társult, de aztán nem jött meg, és a megjövős érzés most is megvan, pozitív tesztek után.
8/9 anonim válasza:
Nemvárt előtt jópár nappal egyfolytában olyan érzésem volt,hogy mindjárt megjön! Első babánál nemvárt előtt 1héttel kb szúrkált a hasam!
9/9 anonim válasza:
Bedurrant a cicim és felpuffadtam látványosan. Mondtam is a férjemnek, hogy tuti, hogy összejött, és IGEN:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!