Leghamarabb hanyadik héten lehet megtudni a gyermekem nemét? Hüvelyi vagy hasi UH-n?
Szia!
Tegnap volt 8 hetes a kislányom és csak születésekor derült ki,hogy lány mivel mindig úgy fordult a 9 hónap alatt,hogy nem tudták megmondani a nemét.
Azt mondták a mai világban ilyen szinte nincs de nálunk volt,pedig 4D ultrahangon is voltunk és ott sem látszott.
Ez így volt jó!:))
az a helyzet, hogy a 12. hétre már valóban kialakul, de akkor még annyira hasonlít a fütyi meg a punci egymásra, ugyanis pont azt lehet látni mindkettőnél (akkor még a punci is egy kis pöcök szerűség), azzal a különbséggel, hogy más szöget zárnak be.
egy vérprofi szonográfus megmondja, de még nem 100%-ra, 18. heti genetikain már nem kell ahhoz profinak lenni és 4D se kell, hogy megmondják ha megmutatja :)
egy profibb orvos egy profibb ultrahanggal már a 16. hét előtt meg tudja mondani, de úgy nagy átlag a 16. héten tudja meg.
(hacsak nem nagyon "titkolózik" a baba) :)
hüvelyi uh-ot nem szívesen csinálnak 2 hónap után, szóval hasival derül majd ki :)
tök vicces, én is az elsőnél majd megőrültem, hogy tudjam biztosan a nemét (bár szívem legmélyén az első perctől kezdve éreztem, hogy fiú, úgy is volt) :) :)
de ha megint várandós leszek, már azon gondolkozom, megkérem az orvost, hogy ne mondja el, mit lát :)
de megértem, hogy nagyon érdekel :) én is majd megvesztem, hogy tudjam :)
jó egészséget, sok boldogságot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!