Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Leghamarabb hanyadik héten...

Leghamarabb hanyadik héten lehet megtudni a gyermekem nemét? Hüvelyi vagy hasi UH-n?

Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 18:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Mint látod, a 12. héten műr állítólag tud tippelni a doki, aztán vagy bejön, vagy nem. De "majdnem biztosat" a 18. héten mond, feltéve, ha a baba mutatja magát. Nekem mind a 2-szer a 18 hetesen mondták, 1 lány, 1 fiú, és úgy is volt.
2011. aug. 26. 08:48
 12/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Tegnap volt 8 hetes a kislányom és csak születésekor derült ki,hogy lány mivel mindig úgy fordult a 9 hónap alatt,hogy nem tudták megmondani a nemét.

Azt mondták a mai világban ilyen szinte nincs de nálunk volt,pedig 4D ultrahangon is voltunk és ott sem látszott.

Ez így volt jó!:))

2011. aug. 26. 10:21
 13/20 krisztina27 ***** válasza:
Nekem a 19hetes uh mondták 100%, hogy fiú. Előtte csak tippeltek.
2011. aug. 26. 13:11
 14/20 krisztina27 ***** válasza:
Azt elfelejtettem írni hasi uh volt.
2011. aug. 26. 13:13
 15/20 anonim ***** válasza:

az a helyzet, hogy a 12. hétre már valóban kialakul, de akkor még annyira hasonlít a fütyi meg a punci egymásra, ugyanis pont azt lehet látni mindkettőnél (akkor még a punci is egy kis pöcök szerűség), azzal a különbséggel, hogy más szöget zárnak be.

egy vérprofi szonográfus megmondja, de még nem 100%-ra, 18. heti genetikain már nem kell ahhoz profinak lenni és 4D se kell, hogy megmondják ha megmutatja :)

2011. aug. 26. 17:49
 16/20 anonim ***** válasza:
előző. az lemaradt, hogy hüvelyi uh-t csak a nagyon korai terhességnél csinálnak
2011. aug. 26. 17:51
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekünk is már a 12. uh-on megmondta a doki, hogy kisfiú lesz. Az is lett. :)
2011. aug. 26. 18:05
 18/20 anonim ***** válasza:

egy profibb orvos egy profibb ultrahanggal már a 16. hét előtt meg tudja mondani, de úgy nagy átlag a 16. héten tudja meg.

(hacsak nem nagyon "titkolózik" a baba) :)

hüvelyi uh-ot nem szívesen csinálnak 2 hónap után, szóval hasival derül majd ki :)

tök vicces, én is az elsőnél majd megőrültem, hogy tudjam biztosan a nemét (bár szívem legmélyén az első perctől kezdve éreztem, hogy fiú, úgy is volt) :) :)

de ha megint várandós leszek, már azon gondolkozom, megkérem az orvost, hogy ne mondja el, mit lát :)

de megértem, hogy nagyon érdekel :) én is majd megvesztem, hogy tudjam :)

jó egészséget, sok boldogságot :)

2014. aug. 22. 22:22
 19/20 anonim ***** válasza:
nekem 13w+0d huvelyi UH, 99%-ra kislanyt mondott, az is lett!
2014. aug. 22. 23:52
 20/20 anonim ***** válasza:
A 11. héten már biztosra mondta, hogy fiú, és én is láttam. :) A lányomnál pár héttel később.
2014. aug. 23. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!