Mikor láthatják leghamarabb a babó nemét?
Figyelt kérdés
Persze tudom sok mindentől függ: hogy fordul, keresztbe van-e a lába, a köldökzsinór takarja-e stb...2008. okt. 5. 17:21
1/9 anonim válasza:
Ha jól emlékszem 18-19 hetes korában, akkor mész ultrahangos genetikai vizsgálatra és ott, ha a baba is akarja megmutatja magát:)
jó egészséget nektek 2 éves babó anyukája
2/9 anonim válasza:
Van olyan 4D-s rendelő, ahol már a 12. héten meg tudják mondani, ha látszik.
pl. [link]
(én ebben mondjuk nem hiszek, de...)
Nekünk a 17. héten 4D-n látták a babánk nemét.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nektek is jó egészséget. :)
2008. okt. 5. 18:30
4/9 anonim válasza:
Nekem azt mondták, a 19. heti ultrahangon lehet látni, ha megmutatja. Hát nem mutatta, azt hiszem valamikor a 8. hónapban látták, akkor se biztosra. Én 4D-n nem voltam, nagyon sokba kerül, és itt nálunk Pécsen nem is csinálták sehol.
5/9 anonim válasza:
szerintem a 12. héten ha látnak is valamit, akkor az még nem bizti (több ismerősöm is járt így sajnos, ellenkező neműt mondtak nekik) viszont a 18-19. heti gen. UH-n én megkérdeztem, és már nagyon szépen látszódott.
6/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem 13 hetes uh-on megmondták, hogy kisfiú!
Sok boldogságot:29 hetes kismama
7/9 anonim válasza:
A 13. héten már meg lehet különböztetni, de a legtöbb doki nem mer akkor még semmit se biztosra mondani.
Nekünk a 15. héten mondták meg, hogy kisfiú, de elég kicsi volt a fütyi. A 19. héten már szemmel látható volt, még számunkra is, hogy fütyi van a lába között.
8/9 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm a válaszokat!
2008. okt. 6. 15:09
9/9 anonim válasza:
Nekem a 12. héten megmutatta magát!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!