Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 hetes vagyok mit jelet az...

36 hetes vagyok mit jelet az hogy a C:1000? Kevés a magzatvíz is, ez még nem a szülés jele

Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
A méhnyak megrövidült(1 centi)a külső,középső és belső méhszáj még zárt.A kevés magzatvíz nem feltétlenül a közelgő szülés jele,de a dokik figyelni szokták,mert ha ehhez más is társul(pl.elégtelen lepényi keringés)a szülés megindítása mellett dönthetnek.
2009. ápr. 16. 17:08
 2/5 anonim ***** válasza:

azt hogy baromi zárt vagy még

a magzatvíz a fél világnak kevés ilyenkor, de figyelni kell rá

2009. ápr. 16. 17:16
 3/5 A kérdező kommentje:
nem értem akkor az orvos mit ilyezget! Nem akarok én még szülni.
2009. ápr. 16. 17:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem a sógornőm védődő, ő azt mondta, ha azt írja az orvos, hogy C 3000, az jelenti azt, hogy zárt a méhszáj, ha azt írja C 1000 vagy C 2000 az azt jelenti, hogy nyitott. Nem tudom így van-e, de gondolom ő ért hozzá.

Amúgy neki is így volt, hogy nyitott volt (mondjuk csak az elején) és kevés volt a magzatvíz. Azóta megszült és semmivel sem korábban,mint kellett volna. A magzatvíz miatt csak annyi, hogy sűrűbben kellett járnia ellenőrzésre. 17 hetes kismama

2009. ápr. 17. 11:27
 5/5 anonim ***** válasza:
A méhszáj nyitottságát az utolsó 3 szám jelzi, tehát 3000, 2000, 1000 is zárt méhszájat jelent. Az 1. szám azt mutatja, hogy a méhnyak megrövidult (3000= méhnyak már megrövidult, de a méhszáj teljesen zárt)
2009. ápr. 17. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!