Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szült mostanába valaki a...

Szült mostanába valaki a Baross utcai korházba? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 14:57
 1/4 anonim válasza:
hello az én unokanővérem ott szült 15 éves volt amikor ott szült sajnos nagyon korán de hát ez van megkérdeztem tőle és azt mondta hogy nagyon segítőkészek kedvesek és tapasztaltak az orvosok ott úgyhogy nagyon ajánlom azt a korházat
2009. ápr. 16. 15:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Én már 2x szültem ott,összességében jókat mondhatok, a dokik jók,de a csecsemősnővérek közül nem mind segitőkész.
2009. ápr. 16. 17:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Hello!Én január végén szültem ott.Kicsit féltem tőle mert mindenki csak rosszakat írt róla de én pozitívan csalódtam benne.12 órát vajúdtam,aztán császároztak.A szülésznők,az ügyeletes dokik,a műtősök,az intenzívesek,a csecsemősök is mind nagyon nagyon rendesek és segítőkészek voltak!!A szobák jók voltak..egyébként sem számítottam semmi luxusra.
2009. ápr. 16. 18:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én október végén szültem császárral.Az intenzíven nagyon segítőkész és kedves volt a személyzet, de lent az osztályon már kevésbé! Bár ez annak is betudható, hogy kevés a nővér, nem tudnak úgy foglalkozni az emberrel, és nem annyira barátságosak. A szobák elfogadhatóak lennének, 4 ágyasak, de mivel 2 szobára jut 1 fürdőszoba és wc, az már elég gáz! Nem túl tiszta....Ráadásul mivel "nyócker" tele van színesbőrüvel! Éjjel-nappal ott van a pereputtyuk, 10-en legalább és azért zavaják a pihenő kismamákat, és a nővéreket is! De ennek ellenére a következő babámat is ott fogom szülni, vagy privát szobába, vagy külön kérve, hogy csak magyarok közé tegyenek!
2009. ápr. 16. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!