nekem nincs nagyon semmilyen tünetem a méh feszülésen kívül,olyan mingyárt megjön érzésem van,ja és a mell nagyobbodás is megvan!rosszullét,rókázás kívánósság pisilési inger nincs.ti mit éreztek?
2009. ápr. 16. 14:07
1/7 anonim válasza:
Szia!én holnap töltöm be a 6 hetet,tegnapelöttig nem volt semmi különös a hassszurkán,feszülésen és a mellfájdalmon kivül.Viszont előjött az émelygés,de olyan szinten,hogy a vizre sem tudok ránézni,nagyon rossz,plussz álmosabb is vagyok pár napja az átlagosnál.Amugy tegnap voltam dokinál,azt mondta,amig nem hányok addig nincs gond,de minimálisan azért próbáljak enni,ha nehezen is megy,nem beszélve a folyadékpótlásról.
2009. ápr. 16. 14:17
2/7 anonim válasza:
Nekem csak a mellfeszülés jelentkezik néha, meg a mindjárt megjön érzés... Émelygés nincs. Ma 5+4
2009. ápr. 16. 14:32
3/7 anonim válasza:
Nekem a petefészkeim szurkálnak, meg a cicim mindjárt leszakad. Amúgy más nincs. Voltatok már orvosnál? Ki mikor és mit látott az UH?
2009. ápr. 16. 15:06
4/7 anonim válasza:
Mégis milyen tüneteid lennének?Még alig estél teherbe máris kismamizod magad.
2009. ápr. 16. 15:31
5/7 anonim válasza:
Kedves elottem lèvo vàlaszolo!|!!Ugy làtszik Te mèg nem tapasztaltad azt az oromot amit egy no akkor èrez mikor megtudja hogy babàt vàr ès tele van kivàncsisàggal.....legalàbbis vàlaszodbol ez tukrozodik ezt a vàlaszt igazàn megsporolhattad volna..
Kedves kèrdezo èn 5 hetes vagyok ès hètfon hànytam ès azotta is folyamatosan èmelygek a melleim nagyon fàjnak foleg mikor este alvàs elott leveszem a melltartot.
Nekem a 2.babàm lesz ès az elsovel a 6.hèttol kezdve hànytam a 12.hètig.Nagyon rosszul voltam de megèrte.Remèlem neked nem lesz ilyen!!Boldog Babavàràst!!
Ja èn majd 30.-àn megyek ultrahangra akkor leszek 7 hetes
2009. ápr. 16. 17:40
6/7 anonim válasza:
Szia!
Az utolsó előtti minek szólt hozzá? Jó nagy paraszt!
Szóval, és is 5 hetes vagyok, kedden megyek dokihoz, de nem tudom ki lesz, mert nem a dokimhoz megyek. Remélem megnéznek uh-gal is! Szerintetek? Pécs, megyei kórház.
Az álmosságon és fáradtságon kívül semmit nem érzek, és zavar a cigiszag, de rá is gyújtanék. (Novemberben leszoktam) elég fura..
2009. ápr. 16. 22:19
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,még annak a hölgynek is aki az 5 hetes várandós anyukákat nemtartja kismamiknak pedig szerintem akinek már egy másik élet növekszik a szive alatt az joggal mondhatja magát kismaminak,de ezt csak olyan érezheti átt ezt az örömöt aki már áttélte,kívánom,hogy neked is részed legyen ilyen örömbe!nekem már van egy 3éves kisfiam és nagyon boldogok vagyun hogy hosszú várakozás utánn megfogant a második babánk!ha valakiböl ez az öröm irigységet vált ki nagyon sajnállom!minden várandós anyukának sok egészséget kívánok és NAGYON BOLDOG BABAVáRáST!!!!!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!