Baja lehet a babának, ha kevés folyadékot iszom?
A kevés napi 1-1.5 litert jelent.
Azt olvastam valahol, hogy kevesebb lesz a magzatvíz. Ez igaz?
Próbálnám erőltetni az ivást, de nem megy.:(
32h km.
Ebböl föként neked lehet bajod, a magzatviz mennyisége nem ettöl függ.
A többet iváshoz meg: tölts egy pohárba vizet/édesitetlen teát és tedd oda, ahol szem elött van. Amikor meglátod, idd ki, és töltsd újra meg a poharat. Igy sokkal többször eszedbe jut és ha félóránként/óránként iszok egy-egy phárral, akkor azért estig sok összejön. Ha egyszerre akarsz sokat inni, úgy nem megy.
Nem lesz kevesebb, de a véred besűrűsödhet.(ez sem hatalmas gond, de mindenből adódhat probléma...)
Én se iszok sokat, de sok gyümit eszem. Dinnyéből is , -még most is-, meg őszibarackot.Meg nagyon szeretem a fél-szénsavas ásványvizet, azt "erőltetem":) (de lehet ez vmi gyümölcslé, joghurtital, bármi-csak folyadék legyen)
29 hetes km.
Itt van már az ágy mellett egy másfél literes vizes palack, de akkor sem iszom. Mondjuk én soha nem voltam az a nagyon nagy ivó. De akkor nem aggódom, hogyha a babának ezzel nem ártok.
Nem Mo-n élek, úgyhogy itt nincs kánikula...szerencsére.:)
Én 29 hetesen emiatt kerültem kórházba. A doki szerint a kevés folyadék esetén a méhlepény nem tud normálisan működni, emiatt tényleg veszélyben van a babád (is). Nekem pl. jóslófájásaim lettek, bementünk, kaptam infúziót, két napig bent tartottak, összekaptam magam és már ott a kórházban megittam egy nap 4,5 liter folyadékot. A dokim szerint minimum 3 legyen meg, ilyen nagy melegben pedig ha lehet, még több. Azóta a hármat mindig tartom, ha lehet, többet is.
35 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!