Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet kibírni ezt a 2...

Hogy lehet kibírni ezt a 2 hetet a nőgyógyászig amit a háziorvos tanácsolt? Hogy győzzem le a félelmeimet? Ugye most akkor minden rendben? Ha egy kicsit fáj a hasam az ugye normális?

Figyelt kérdés
Több mint 6 év próbálkozás után (mialatt az orvosok nem tudtak mit kezdeni velem) ma 2 napos késés után teszteltem életem első pozitívját. És igen, úgy jött össze (spontán módon), hogy a stressz stresszt ért az elmúlt 2 hónapban, mindenre gondoltam, csak erre nem. Nem bírok magamhoz térni. Ekkora örömre nem számítottam...
2011. aug. 22. 18:38
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Kedves lanfear, ha ez lekukázás, akkor szerintem rossz kérdést olvastál :o)

18:50-es kismama: rá is kérdeztem a háziorvosra ezügyben, azt mondta, miután ("hála" a pár évvel ezelőtti kezelésnek) van rajtam némi túlsúly, inkább addig ne, amíg nem látjuk, mi nincs bennem elég.

Ma teszteltem még egy pozitívat. :o)

2011. aug. 23. 06:50
 12/18 anonim válasza:

Szia!

Azt hiszem sorstársak vagyunk :D először is gratulálok neked,valami hihetetlen csodában van részed..De sajna természetes,hogy félsz,mert olyan régen vágytok már a babára..Bátorság és kitartás,próbálj meg és ne gondolj rosszra..

Én is hasonlóképpen jártam mint te :D 4 éve tervezzük és nem jött,közben kiderült,hogy nem is valószínű,hogy fog spontán,hanem rá kell segíteni :( mert nincs minden rendben a ciklusommal,sőt a peteérésemmel sem :( a ciklusom katasztrófa és soha nem lehet követni :(

Így a párommal azt gondoltuk,hogy hí baba nem,akkor esküvő igen és elkezdtük szervezni,a babacsinálással :)) nem is foglalkoztunk,persze nem védekeztünk..:D

ééés íme láss csodát,megfogant ŐŐŐŐŐŐ :D el sem hiszem :) Nagyon sok félelmem van nekem is,hogy mi lesz ha elveszítem,de nem merek erre gondolni most :D

Készülj fel,az ultrahang valami fenomenális érzés,amikor először meglátod,ha jó a készülék amikor beteszi,rögtön meglátod és a pici szivét is :D Én olyan szépnek láttam :D Majd írd meg mit mondott a nődoki és hogy hány hetes vagy :)

Szép napot!

2011. aug. 23. 08:03
 13/18 A kérdező kommentje:

Gratulálok!

Egyre határozottabban hiszek abban, hogy nem kell rágörcsölni, és amellett teljesen tisztában vagyok azzal, hogy ezt kiiktatni nem lehet. De ezt csak az tudja, aki ilyen helyzetben volt.

És azt is hiszem, hogy sokkal másképp éljük meg a terhességet (sokkal több félelemmel) mi, akik sok éven át próbálkozunk, mint azok, akiknek egyből sikerül.

2011. aug. 23. 11:48
 14/18 anonim ***** válasza:

Arra gondoltam, hogy terhesen majdnem tilos a terhességről olvasni, mert csak a félelmeket táplálja, és öli magát a csodát. Ezeket ívesen a kukába(kismama újság, anyáklapja... ezeket csak a kósza gondolat alatt jó olvasni, utána mindent túlaggódásra buzdítja az anyákat) így lehet legyőzni a félelmeket.

Az első babával rettenetes volt az a bizonyos két hét, mert bújtam a szakirodalmat. Ehelyett olvass mondókás könyveket, vagy hallgass gyerekzenét:)

Amúgy minden rendben lesz, ha úgy állsz hozzá. Meg és átéled.

2011. aug. 23. 13:07
 15/18 anonim válasza:

Igen,azt hiszem igazad van..tényleg többet aggódunk,de szerintem ez jogos,mert olyan nehezen jött...

Nincs olyan nap,óra,perc,hogy ne gondoljak rá és ha esetleg rossz is,akkor megpróbálom kiverni a fejemből :D

Minden egyes tünetnek örülök,még akkor is ha rosszak,ha hányok,hányingerem van vagy feszül a pocakom és már most imádom őőt,mi lesz még később :D

Mikor mész ultrahangra?

Szép napot!

Gitta

2011. aug. 26. 21:51
 16/18 A kérdező kommentje:

Szia, Gitta!

Örülök, hogy van aki megérti a bajomat! Igen, örülök a fájdalomnak, a puffadásnak, mindennek, ami azt jelzi, ott a pici. És aggaszt, ha az állapotomban bármilyen változás bekövetkezik.

Ebből azt gondolom, ugyanúgy vagyunk, mármint te is korai terhesként nem?

Szept. 5-én megyek. Te?

2011. aug. 27. 06:50
 17/18 anonim válasza:
100%

Szia!

Ne haragudj,hogy eddíg nem írtam :)

Bekövetkezett az az időszak,amikor olyan fáradt vagyok esténként,hogy haza érek munkából,vacsi,zuhi és kidőlök :)))

Én most csütörtökön voltam a 12 hetes uh-n és nagyon boldog vagyok mindíg,amikor láthatom őt :D és azt,ahogy növekszik :)

De akkor már te is voltál és láttad :D Milyen érzés volt?Minden rendben ment?

Majd írj!

Gitta

2011. szept. 10. 08:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Gratula
2014. dec. 12. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!