5 hetes terhesen lehet hasizom erősítő tornára járni?
Még akkor kezdtem el mikor nem tudtam,h terhes vagyok.
Nagyon gyenge a hasfalam.
A tornától nem fog elmenni a baba?
A Barátok köztben Zsófinak pont így ment el a babája. Jó jó, tudom, h csak egy sorozat, de szerintem teljesen van valóságalapja.
Én nem tornáznék se így, se úgy. (Nem is tettem.)
Köszi az eddigi válaszokat!
Azért kezdtem el,hogy megerősödjön a hasfalam, meg erősebb legyen a fizikumom. Hiszen ezek egy baba kihordásánál nagyon fontosak.
szia!
hasizmot nem csak hogy lehet, hanem célszeru is eruositeni a terhesseg alatt.. tapasztalatbol tudom.. mar csak a szulesnel is jol jon, ha van egy kis extra ero benned :0
olvasd el ezt a cikket:
persze nem arrol beszelek en sem, hogy napi 40 perc haspres, hanem az ovatos edzesek..
itt talalsz egy nagyon jo kis videot:
emelett ajanlom Rubint Reka terhestornajat..
minel fittebb vagy, annal konnyebben viseled a terhesseggel jaro akadajokat.. nemhiaba hivjak terhessegnek.. egy fizikai terhet hordassz, akarhonnan is nezzuk, es ha a fizikumod tul gyenge, akkor a szules es a labadozas is nagyon megviselhet..
kellemes babavarast es sok erot a szuleshez..
17 hetes kismama, 14 honapos totyogoval :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!