Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy fekszetek le az ultrahang...

Hogy fekszetek le az ultrahangos "ágyra", hogy ne feszüljön annyira a hasatok?

Figyelt kérdés
Utoljára 24 hetesen voltam uh-on,már akkor is nagyon feszült a hasam,mert ahova én járok,ott nem lehet rendesen felfeküdni,fenekem és a hátam az ágyon van, a lábam meg lóg le a földre. 32 hetesen nagy hassal kinszenvedés lesz. Nálatok is ilyen az uh?
2009. ápr. 16. 10:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia, hát ez érdekes, rendes ágy kellene legyen mindenhol, hogy a lábad is fel tudd rakni, esetleg egy székkel ki lehetne pótolni az ágyat, kérd meg a dokit hátha odarakhattok valamit és akkor már nem feszül annyira!

Üdv: 33 hetes kismama

2009. ápr. 16. 10:16
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ilyet még én sem láttam,hallottam. Én akárhol voltam mindig rendes ágy volt. Ahová most járok ott is,és még arról is körülményes néha felülni ha nem jól készülök neki:-) A Te verziód meg egyenesen baromi kényelmetlen lehet,tényleg miért nem tesznek legalább egy széket oda.
2009. ápr. 16. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!