Néha nyilal a petefészkemnél mikor köhögök, tüsszentek, vagy hirtelen felállok. Félek, hogy méhen kívüli terhesség! Lehet?
Ma délután megyek uh-ra, de addig is nagyon félek. 7 hetes vagyok.
A másik ami miatt még félek, hogy ma töltöttem be a 7. hetet mensi szerint, de tudom, hogy a baba 5 nappal később fogant. Tehát elvileg csak 6+2 vagyok. Meg kellene ijednem, ha ma még nincs szívhang?
Szívhang lesz, ne félj!
Mindenkinél úgy számolják a tehességet, hogy az utolsó menstruációt veszik alapul. Mert az a tuti. A fogantatás meg bizonytalan (legalábbis azoknál, akik napi rendszerességgel élnek nemi életet.
A szúró fájdalom inkább gyulladás lehet, mert a méhenkívüli nem csak mozgásra nyillal.
Drukkolok!
Szia! Ezekből a jelekből ne következtess méhen kivűli terhességre. Ez természetes mert másris alakul át minden és huzódnak az izomszalagjaid. Nekem is volt ilyen a korai hetekben is sőt most 20 hetes vagyok és most pláne van,főleg ha nagyot kell tüsszentenem. Ha ma még nem látsz szivhangot ne ijedj meg 7-8 hetesen már sokkal biztosabb hogy fogsz látni. Én is 6 hetesen mentem először és szivhang még nem volt de 11 mm volt a petezsák,benne 2 mm szikhólyaggal. 2 hét mulva kellett visszamennem,képzelheted mennyit izgultam. Akkor viszont már volt szivhang és 13mm volt az én pici fiam:-)
Ugyhogy nyugi minden oké lesz hidd el. Vigyázz magadra és boldog babavárást!
Nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat.
Csak azért fura, mert ilyenre anno az előző terhességemnél nem emlékszem. De hát ugye minden terhesség más és más.
Az agyamban meg tudom, ha nincs még szívhang nem gáz, mert még pici nagyon, de azért ismervén magam tuti megijedek majd. Remélem minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!