Az utolsó mensim október 9.-én jött meg. Az ovulációt 24. környékére számoltam. 27-28.-án a bal petefészkemnél szúró fájdalmat észleltem. Lehetséges, hogy ez már terhesség?
Figyelt kérdés
A derekam három napja fáj. A mellbimbóim körül apró dudorokjelentek meg. Rajta a bőr száraz. Csak akkor érzékeny, ha hozzányúlok. December óta nem szedek gyógyszert.2008. okt. 30. 14:38
1/8 anonim válasza:
hát ebből még lehet bármi ha késik tesztelj és kiderült. tudom nem ilyen válaszra számitottál csak misem tudunk mitmondani mert sok tüneted nincs és még nemis késik
2/8 anonim válasza:
Szia! Hány naposak a ciklusaid? Lehet, hogy csak 27-én volt peteérésed és azt érezted. De lehet hogy korábban volt a peteérés és 27-én már esetleg a beágyazodás miatt volt fájdalmad. Biztosat csak az elmaradt mensi napján tudsz meg.
3/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem oktober 8-án volt utoljára menzeszem.Nekem hőmérő szeritn 20-a körül volt pé-m. szóval ha előbb volt mint számoltad akkor szerintem lehet beágyazódás miatt is.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Remélem, hogy ez már talán beágyazódás volt.
2008. okt. 30. 17:41
5/8 anonim válasza:
Nekem is okt.9-e az utlsó mensim napja. Én pont orvosnál voltma okt.22-én és mondta, hogy a következő 2 napban próbálkozzunk, mert elég nagy esélyért indulunk a babáért :) .Én is ezt érzem ,amit te. De nekem leginkább a legfurább a mellem, mivel nekem soha nem volt érzékeny még mensi előtt se. Nekem ez a leggyanúsabb.Szorítok neked? Te mikorra nem várod???
6/8 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszönöm, hogy szorítasz, én is szorítok neked! A köv. mensi nov 6.- án esedékes.
2008. okt. 31. 12:19
7/8 anonim válasza:
Én is 6-ára nem várom :) !!! REmélem jó napunk lesz 6-án :)
8/8 A kérdező kommentje:
Gyakori vizelési ingerem van, a méhnyak magasan helyezkedik el, és nem érem el a méhszájat, ami kemény tapintású. Cicik, gyomor rendben.
2008. nov. 3. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!