Mennyi a normális súlygyarapodás terhesség alatt?
Szia,
Ha ennyire fontos neked a súlytöbblet akkor keresr rá itt:
www.google.hu
a terhesség alatti diétára, ez a magas vércukorszintű hölgyeknek van tehát orvosok állították össze.Minden tápanyag pontosan megvan, hogy mit kell enni, és nem fogsz elhízni.De szedj elevitet, vagy vmi terhes vitamint.Én pluszba még rádobok napi 2 magne B6-ot is és sokan mondták, hogy a c vitamin se árt.
Amúgy ha nem hízol sokat az azt jelenti, hogy 11-12 kg lessz rajtad, és amint kijössz a kórházból kb 10 kiló fog a szüléssel kámforrá válni.Idő kérdése a felhalmozott vér is szépen lassan kiapad benned, nem tudom hogy de ilyenkor a vér mennyisége is megnő az is súly.De még a 15 kg is belefér.Sokan állítják, hogy minél többet szoptatsz majd annál tövv zsírt szed le rólad a babó, de valaki meg híik a szopi alatt.Naggyon változó.Mindenesetre ne ez töltse ki a napodat, hanem gondolj a kis babádra akit hamarosan a kezedben tarthatsz.Szerintem a 12. nyaki redő után már nem a kilók fognak érdekelni :o)
17 hetes kismami
Én 158/56-ról indultam és 30 kilót híztam. Szülésnél 7, azutáni hétben még 5 ment le. Már egy hónap telt el, de még mindig 18 kiló plusz van rajtam:(
Szoptatás után tudok majd fogyózni.
szai!
ez nagyon egyénfüggő, én az első terhességem alatt 6 kg-ot szedtem fel, ebből majdnem 4 kg volt a kisbabám, a magzatvíz, méhlepény, stb.. tette ki a többit. Szülés után gyakorlatilag kisebb súlyú voltam, mint előtte.
Most várom a másodikat, 36 hetes vagyok, eddig 5 kg-ot szedtem fel, amiből sajnos leadtam 4-et. Rengeteget eszek és nem vagyok rosszul semmitől. Az, hogy ki mennyit hízik terhesség alatt, félig-meddig genetika, de nem kell aggódni egyik esetben sem. A nővérem 10 kg-ot hízott és azt mondják, ez az átlagos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!