Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 hetes kismama vagyok és a...

13 hetes kismama vagyok és a később esedékes cukorterheléses vizsgálatról szeretnék érdeklődni. A nyíregyházi Jósa András Kórházban fogják megcsinálni, tényleg igaz az, hogy porcukros vizet kell majd inni? (Nem bírom az édeset. )

Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nem nyíregyházára járok,de nekem 2dl vízben feloldottak cukoroldatot,és azt kellett az első kortytól számítva fél órán belül meginni.Nem kertelek végig öklendeztem az egészet,viszont bevihetsz citromot és akkor nagyon édes limonádét kapsz,én a másodikat így ittam,mert az elsőnél én hülye citromlevet vittem be,azt meg nem fogadták el,mert tartósítószert tartalmaz.Kitartás hozzá
2009. ápr. 15. 20:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is rosszul vagyok a sűrű, édes folyadékoktól. Hát ez pont ilyen. Én már többször is voltam ilyen terhelésen. Nálam a legcélravezetőbb az volt, hogy befogtam az orrom, így még kevésbé éreztem az ízét, és amilyen gyorsan csak lehetett, lehúztam. Nem kellemes, de azért ki lehet bírni.
2009. ápr. 15. 20:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem olyan szörnyű, mindenki engem is csak ilyesztgetett, hogy nem lehet meginni. Én egyhúzásra megittam, és még citromot sem vittem bele. Utánna megittam egy csomó vizet, de én azt mondom nem kell rágodolni hogy mit iszol, és nem jön ki. amúgy én sem birom az édeset.
2009. ápr. 15. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!