Mennyit foglalkozik veletek a párotok amióta terhesek vagytok? Többet, kevesebbet vagy ugyanannyit?
Szia! Velem ugyanannyit foglalkozik a párom, mint terhesség előtt. Nekünk a szexet sajnos szüneteltetnünk kell, mert véreztem, de szerencsére emiatt sem volt gond eddig kettőnk között. Ha nagyon bánt a dolog ülj le beszélni a pároddal, ha közösen terveztétek a babát, akkor biztos megért majd!
(21 hetes kismami)
Szeritnem én is mondhatom, hogy ugyanannyit, de többet figyel rám. Ha hajolni,vinni kell valamit, átveszi tőlem. De a pocimat többet is simizhetné.-) Én oda szoktam neki dugni, hogy simizze és puszilja meg a lányát. "elfelejti" hogy babánk lesz néha, pedig már nől a pocim igencsak:-) De imád, szereti a nagy testem:)
Szerintem is mindenképp őszintén beszélj vele, mondd el neki, hogy mit érzel, hogy mit szertnél. Sokszor a pasik is félnek ám nagyon, ahogy nől a hasad, tudatosul benne, hogy valami megváltozik, nem lesz olyan, mint volt.. És riasztja őket, féltenek téged és a babát. Lehet nem tudatos a viselkedése. Beszélj vele, tudasd vele, hogy kell neked, és hogy nme tud ártani nektek a szexel sem! Légy vele türelmes, kényeztesd kicsit valami vacsival, kirándulással, és szeresd, akkor talán te is szeretetet kapsz vissza:-)
:( ez szomorú tőle, de megértem. Valószínűleg ő is másképpen érez irántad, kicsit fél ő is az előttetek álló dolgoktól.., te pedig szintén másképpen érzel, mert most már tudatosan készülsz az anyaságra, de egy kicsit úgy érzem, be akarod vonni túlságosan az apát is. Nem kell, én is mindig erőltettem, h simizze a hasam, meg puszi rá, meg ilyenek, de aztán rájöttem, hogy nem kell. Mert csak a veszekedés van belőle, h miért erőltetem, hagyjam már. Aztán magától kibontakozott, igaz hetekbe tellett, de látta rajtam, h kicsit egyedül érzem magam ababóval, akinek nagyon sokat beszéltem időközben, énekeltem, pedig tudtam, h még nem is hallja, de én akkor is, és így éreztettem a férjemmel, hogy én nagyon jól elvagyok a babómmal, és tudtam, h egy idő után ő is csatlakozik majd. És így is lett. Ő választja már ki a mesét, amit hallani szeretne ő is, együtt énekelünk néha, és sokkal jobban figyel rám. Mindig mondogattam neki zt is, hogy ha megbántom valamivel, azt ne vegye komolyan, mert néha ránktör a terhesdili, és azt bocsássa meg. Beszéltem neki mindig hétről hétre mi történik velem és a babával. Volt, hogy e-mailt írtam neki, és ő válaszolgatott. Csak mert ez is olyan jó volt :) Egyre többet érdeklődött és kérdezősködött, még most is. Most vagyunk a 34. héten. Hosszú volt ez a 9 hónap, de szép. Az elejéhez képest, ami egy nagyon nehéz időszak volt. Szerintem még neked is van időd, kezdd el megszoktatni vele, hogy apa lesz, mesélj te is arról, mi történik, aztán ha nem érdekli, akkor törődj a babával. Meglátod, ő is érdeklődni fog, csak fel kell ezt dolgoznia. A férfiaknak ez lassabban megy. De te ne add fel, légy vidám, és örülj a kisbabának!!!
ez kicsit hosszú lett...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!