Nem mehetek 33hetesen tüzijátékra? De miért is? Mi baj lehet?
Figyelt kérdés
Ma beszéltem az egyik ismerőssel és mondtam hogy megyek 20-án a tűzijátékra és még az után is maradnék a koncerten. Ő meg csak nézett hogy biztos csak viccelek. Miért mi baj lehetne? Csak terhes vagyok nem hadirokkant. Nem?2011. aug. 18. 23:04
31/33 anonim válasza:
Olybá tűnik hogy van aki csak henceg hogy mekkora stram és vagány kismama, bezzeg a sok aggódós hülye.....na ki lehet az, nincs tippetek? :)
Tudom hogy veled úgysem történhet meg, meg más vagány mamiktól sem, de azért vigyázz magadra. Én is baromira szeretek néha aggódósokat lenézni, ha nem a gyerekemről van szó. Ebben az esetben dícséretesebb mindig kicsit túlaggódni inkább, mint szájaskodni hogy jaj de nem bírom a túlaggódósakat, én szüléskor is parádéztam egy rock koncerten, bibibí...
Én azokat nem bírom akiknek a saját bulizhatnékjuk elsöpri a gyerek érdekét, pedig még meg sem született...sok sikert (a gyereknek is)
32/33 anonim válasza:
Én terhesen nem voltam ilyen arrogáns, az ötszáz felkiáltójel, meg lebunkózás, meg ilyesmi, hát szép vagy te is......kismamaként általában az ember már felnőtt, ha nem véletlen besikerült a kölök, már nem kéne itt tartanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!