Nem mehetek 33hetesen tüzijátékra? De miért is? Mi baj lehet?
Nyugodtan, előttem is írták, nem betegség.ű
Keressetek "tömegmentes" helyet.
én nem vagyok várandós, mégsem megyek a tömegbe, mert nem érzem jól magam, holnap pl m görkorival megyek, tuti ketrek egy helyet, ahol leülhetek, ha nem muszáj minek álljak. (Munkából megyek ahol 8 órát állok, gyalogolok, oda hozzák nekem a korit, onnan ki a vásárokra, tűzijátékra..., persze ha kismama lennék nem így lenne:P) Tavaly is végigücsörtögtem, 2006 óta nem merek odamenni a tömegbe..Jobb félni, mint megijedni
Ha eldöntötted, akkor miért írtál ki kérdést?? Csak azért, hogy mindenkit jól lepontozhass?
Elég sivár életed lehet, ha ilyeneken éled ki magad... ;)
Szia!
Én 36 hetesen megyek tüzijátékra. Bár nem pestre, hanem egy sokadik éve megrendezésre kerülő fesztiválra a balaton partra, itt is lesz jó nagy tömeg. Itthon nem maradok, a nagyfiamat nem fosztom meg ettől az élménytől, de a pocakomra vigyázok, mint minden gondos kismama :) Jó szórakozást :)
Utolsó hozzászóló: nem gondolod, hogy a válaszok alapján döntötte el a kismama, hogy elmegy?!
12:11-nek!
Eddig is tudtam hogy megyek! Ha jobban elolvasnád a kérdést akkor lehet gondolkoznál előtte mielőtt bele dumálnál! Az ilyenekből csak az irigység beszél!! Mennyél te is csak nehogy elessél! Bunkò
Remélem a modi észreveszi, a cuki stílusodat és törli!
Pont ezt írtam, hogy ha tudod, hogy mész, akkor minek kell megkérdezni itt is?
Remélem lesz egy jó nagy vihar, aztán úgy jársz, mint sokan 2006-ban. ;)
Ja és nem vagyok irigy!
A kérdező nem írt semmi rosszat, a stílusával is minden oké. Valamit elhatározott, aztán valaki elbizonytalanította, és így megkérdezett másokat is, hogy mit gondolnak. A stílus maga az ember, szóval kedves utolsó, azt kívánni egy embernek, aki ráadásul terhes, hogy haljon meg, azért gondokodhatnál. A te hozzászólásodat kellene törölni. És finom voltam és nőies.
Ha nem értesz vele egyet, és baja lesz, akkor magára vessen. Felnőtt ember, eldönti mit akar. Ezért nem kell senkivel bunkózni.
A tömeget el tudod kerülni, de a hangokat nem hiszem! Volt már itt mozizásról, koncertekről és egyéb hangos dolgokról szó. Én hiszek a National Geografic filmjének (a neten is megtekinthető részletekben), amelyben le van írva, hogy a nagy zaj, főleg a hirtelen hangos effektek bizony nem tesznek jót a babának, és úgy stresszeli, hogy az anyuka erről mit sem sejt. Felgyorsul a pulzusa, nyugtalan lesz, valamint a még fejlődő ( kb. 20. héttől) hallását is károsítja. Nyilván nem lesz ettől süket, mikor megszületik, de nem biztos, hogy teljesen jó hallása lesz, és a hallásromlás nem csak születés után, hanem előtte is visszafordíthatatlan károkat okoz. Miután az én fülem is csengeni szokott tűzijáték után, gondolom a babának sem lenne jó, ezért én nem megyek, de mindenki döntsön belátása szerint. Csak leírtam amit olvastam, nem akarok vitázni!
28+4 hkm
Hol kívántam én olyat, hogy haljon meg????
A stílusról meg annyit, hogy én normális hangnemben írtam, nem én kezdtem bunkózni a másikat, hanem a kérdező...
Remélem nemsokára lehet jelenteni a kérdezők kommentjeit is, mert páran sokat engednek meg maguknak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!