Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy még semmi...

Normális, hogy még semmi pocim? Pénteken töltöm be a 14.hetet.

Figyelt kérdés

Kétségtelen,hogy nem az első babánk,és az elöző terhességek miatt,alapból maradt hasam,és egyáltalán nem lapos:-)

persze ez a megnyúlt bőr csak,valahogy úgy képzeljétek el,mintha valaki sokat lefogy és ott marad a felesleges bőr.Na ez van nekem is,illetve eleve nem vagyok soványka,85 kg vagyok.Evvel együtt aggaszt,hogy nincs babás pocim.Ugye ez nem gond,hogy még nő????????

2009. ápr. 15. 08:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A második babánknál nekem is később kezdett nőni a pocakom, pedig nekem vékony a testalkatom, de a félidő után behoztuk a lemaradást.:) Nincs semmi gond, ne aggódj!!

üdv. Csilla

2009. ápr. 15. 09:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Normális.

Nővérem vékony, 17 hetes, második gyerek de cseppet sem látszik még, pedig odabent minden rendben.

2009. ápr. 15. 09:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Kedves Csilla!!!Köszönöm a válaszodat,nagyon aranyos vagy:-)))
2009. ápr. 15. 09:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nincs gond, 14 hetesen meg pláne!!! A Te súlyoddal voltam először terhes, és csak 20. hét körül kezdett hasam lenni. Most a másodikkal a 17. hét körül, de elől van a méhlepény, és állítólag emiatt "nagyobb" a has.
2009. ápr. 15. 09:03
 5/7 Adri baba ***** válasza:
31 hetes vagyok de nem nézek ki annyinak:) alig van pockom:)
2009. ápr. 15. 09:56
 6/7 A kérdező kommentje:

De aranyosak vagytok,nagyon köszönöm a válaszokat igazán:-)

Nekem hátsófali a lepény,lehet ez is számit,meg hát irtam,hogy eleve maradt hasam az elöző terhességekből:-))

Mindenkinek boldog babavárást kivánok!!!!!

14 hetes km,5.babácskával:-)

2009. ápr. 15. 11:06
 7/7 anonim ***** válasza:
rólam még 6 hónaposan se lehetett megmondani hogy terhes vagyok vagy csak sokat ettem : ) teljesen normális méretekkel született a babám, ne aggódj, minden ok lesz veletek is.
2009. ápr. 15. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!