Mikortól lehet észrevenni pontossan a terhesség jeleit?
Hm, nekem a cicimen azonnal látszódot, bár én érzéketlen voltam előtte és fura mellnövés és fájás következett be.Jozzáteszem valakinek még 3-4 hónaposan se fáj,tehát nagyon egyénfüggő.Puffadfni puffadtam, hányás csak a 7. hét után jött, viszont a munkahelyemen olyan undor kapott el a villanykapcsolótól meg mindentől amiben azt láttam, hogy a pasik milyen igénytelenek bent.az ajtókat os csak könyökkel nyitottam, teljesen hülyének néztek.Külön kéztörölközővel mászkáltam.Fura visszagondolni, de tényleg, nem kajától hanem a kosztól és mindentől amit láttam elkezdtem undorodni.Mindenesetre picit hagyjátok a szexuális életet, tényleg csak egy picit vagy pedig nagyon óvatosan, nehogy leváljon a pici, és vigyázz magadra egyél egészséges dolgokat mert ilyenkor fejlődik amjd ki a legfontosabb szervi rendszer.
Üdv
17 hetes kismami
mindenkinél más. van aki rosszul van van aki nem..én pl. csak a menstruáció jeleit éreztem(cicifájás, derékfájás, enyhe hasfájás stb..)ha nem csináltam volna tesztet nem vettem volna észre egyáltalán hogy terhes vagyok, csak most így 3,5 hónaposan mert már nő a hasam ennyi..ill. idegileg egy picit labilis voltam és utáltam az embereket..de rosszul egyáltalán nem voltam:)
sok sikert!
Utalhat de a mensi elmaradása az első biztos jel. Nekem a mellem feszült 5 hetesen, akkor tudtam meg.
Amúgy csinálhatsz tesztet, van akinek igen korán kimutatja, de persze az is a mensi elmaradása után lesz biztos. De ha + lesz az már jó jel:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!