Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetes vagyok, és úgy...

27 hetes vagyok, és úgy érzem, hogy a baba néha teljesen oda telepedik a jobb oldalamra, és ott mintha egyfolytában nyomna valami ideget. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Azért gondolom hogy teljesen odanyomódik, mert ilyenkor a hasam jobb oldala teljesen kemény szinte ki lehet tapintani, a bal oldalon meg semmi.
2009. ápr. 14. 20:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem a mai napig is ez van én most 36. hetes vagyok.Úgy látszik ott jobban szeret lenni.Úgy néz ki ezt ki kell bírni ami ezután jön jobban fog fájni! :))

2009. ápr. 14. 20:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 27 hetes vagyok, és nekem is folyton a jobb oldalon van a baba! Vicces látvány, hogy ott a nagy dudor, a másik oldalon meg semmi. Megkérdeztem orvostól, azt mondta, hogy ez teljesen normális, ott szeret feküdni!
2009. ápr. 14. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam is a jobb oldalamat szereti. Nekem is ott nyomja ki magát, de már nagyon kellemetlen tud lenni. Sokszor már csak kapkodom a levegőt és könyörgöm neki, hogy lazítson. :) Nagyon feszít olyankor. Férjem marhán élvezi! :) Az meg már a csúcs, amikor még ki is támasztja magát a bordámnál. Hát.....ezt bizony el kell viselni. Na de nem lehet nem szeretni akkor sem, ha ilyeneket csinál. :)

33 hetes kismami

2009. ápr. 14. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálam is ez a helyzet, sőt nekem mostanában úgy oldja meg, hogy jobb oldalon kicsit felrén poci aljától a mellemig, és felül a gyomron helyén egyszerre:D:D Nagyon vicces látvány, de már nagyon tud fájni:)) Csak azzal tudlak nyugtatni, hogy lesz ennél kellemetlenebb is:) De megéri:)

Boldog Pocakosodást!

33 heteske

2009. ápr. 15. 07:45
 5/5 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszokat !

Boldog babavárást !

2009. ápr. 15. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!