27 hetes vagyok, és úgy érzem, hogy a baba néha teljesen oda telepedik a jobb oldalamra, és ott mintha egyfolytában nyomna valami ideget. Lehetséges ez?
Szia!
Nekem a mai napig is ez van én most 36. hetes vagyok.Úgy látszik ott jobban szeret lenni.Úgy néz ki ezt ki kell bírni ami ezután jön jobban fog fájni! :))
Az én kisfiam is a jobb oldalamat szereti. Nekem is ott nyomja ki magát, de már nagyon kellemetlen tud lenni. Sokszor már csak kapkodom a levegőt és könyörgöm neki, hogy lazítson. :) Nagyon feszít olyankor. Férjem marhán élvezi! :) Az meg már a csúcs, amikor még ki is támasztja magát a bordámnál. Hát.....ezt bizony el kell viselni. Na de nem lehet nem szeretni akkor sem, ha ilyeneket csinál. :)
33 hetes kismami
Szia!
Nálam is ez a helyzet, sőt nekem mostanában úgy oldja meg, hogy jobb oldalon kicsit felrén poci aljától a mellemig, és felül a gyomron helyén egyszerre:D:D Nagyon vicces látvány, de már nagyon tud fájni:)) Csak azzal tudlak nyugtatni, hogy lesz ennél kellemetlenebb is:) De megéri:)
Boldog Pocakosodást!
33 heteske
Mindenkinek köszönöm a válaszokat !
Boldog babavárást !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!