37 hetesen apró viszkető pöttyök mitől?
Nem lehet, hogy ez lesz?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Én utána olvastam és voltam vele bőrgyógyásznál is. Nekem is volt 23. hét környékén. A bőrgyógyász azt mondta, hogy igen ritka "PUPP" nevezetű kiütésekről van szó. Kontroll vizsgálaton kiderült, hogy ez a "PUPP" nevezetű kiütés ez a 3. trimeszterben szokott előfordulni nagyon-nagyon ritka esetben a kismamáknál. Vagyis lehetséges nálad ez is, de lehet hangya, vagy szúnyog csípés is. Mivel terhesség alatt teljesen másképpen reagál a szervezetünk, mint egyébként. Engem megnyugtatott a doktornő (tündéri, jó fej). Mindenképpen menjél el vele bőrgyógyászhoz, hogy adjon rá olyan kenőcsöt, ami használni is fog. Én az Elocom krémet használtam (felírta a doktornő), és nagyon szépen eltűntek a viszkető pöttyök. :)
Remélem tudtam segíteni és hamarosan megszabadulsz a kellemetlen viszketésektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!