Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kezdek rettenetesen ragyásodni...

Kezdek rettenetesen ragyásodni. Valamit lehet ellene tenni?

Figyelt kérdés
16 hetes vagyok, a lányommal iszonyú ocsmány volt az arcom, tiszta ragya. Nem pattanás, hanem ilyen kelések szerű valami. Most is kezd ez elő jönni. Mit lehetne tenni ellene? Heti 2x radírozom, tonikozom, fertőtlenítem napi 2x, szoktam ilyen maszkokat pakolásokat is rárakni. Ja, a lányommal a mellkasom és a hátam is olyan volt, de az annyira nem zavart, mert nem látta mindenki, de az arcomat... Mit tehetnék?? Jövőhétre szerettem volna beiktatni egy arc tisztítást kozmetikusnál...
2009. ápr. 14. 19:36
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Hamarosan el fog múlni. Nekem is a terhesség elején voltak a vállamon, és 1x csak eltűntek kencék nélkül.
2009. ápr. 14. 19:51
 2/4 anonim ***** válasza:
51%
már csak tűrni lehet és elfogadni én 32hetes vagyok,és még mindig ragyás,nem patis..
2009. ápr. 14. 22:09
 3/4 anonim ***** válasza:
51%

Nekem is úgy 14-16 hetesen jöttek ki a ragyák. Arcom, hátam, mellkasom és a nyakam is tele volt. Rengeteg mindent kipróbáltam, de semmi nem használt. Szülés után 2 hónappal múltak el.

Mivel ezek a hormonok miatt vannak, semmi esélyed ellenük.

2009. ápr. 14. 22:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! A hormonháztartás ilyenkor terhesség alatt teljesen felborul és emiatt jönnek elő a ragyák.

Mikor a kisfiammal voltam terhes, Nekem is "kirügyezett" az arcom. Szerencsére "csak" a 16. hét környékén indult be, így a lagzinkon még szép volt az arcom.

Kozmetikushoz a terhesség előtt és alatt is rendszeresen jártam egészen a 37. hétig, ott szépen kitisztította a bőrömet. Szerencsére a 30. hét környékére újra szép volt az arcom és a szülés után sem jöttek újra elő.

Most 15 hetes terhes vagyok, eddig még nem jöttek elő a ragyák, remélem most megúszom, jó lenne legalábbis. De kozmetikushoz most is járok, bár most nem havonta csak kéthavonta, de ha előjönnek, akkor biztos megint havonta fogok járni.

De szerencsére jön a nyár, a jó idő és a napsütés nagyon jót tesz a ragyás bőrnek, szárítja lefelé a patikat. Úgyhogy próbálj meg sokat napon lenni és persze reggel, este alaposan tisztísd meg a bőrödet.

2009. ápr. 15. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!