Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenkinél így megy a nőgyógy...

Mindenkinél így megy a nőgyógyászati vizsgálat?

Figyelt kérdés
19 hetes kismama vagyok. Van fogadott orvosom, havonta járok hozzá uh-ra, vizsgálatra. Normális dolog, hogy csak kinyomtat néhàny fotót a babáról, megkérdezi, hogy van-e kérdésem és kész? Nem kapok írott formában semmit, nem nézi, hogy mekkora a gyerek, stb. Én azt várnám, hogy leírja, hogy hány hetes vagyok, a baba méreteit, a méhlepény helyzetét, meg ilyesmi. Nekem túl nagyok az elvárásaim? Mindezért 8.000 Ft- ot fizetek.
2011. aug. 17. 18:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem ez a 2. sikeres terhességem.Havonta megyek a dokimhoz, mint az előzőnél.Megvizsgál, pecsétel a könyvbe és kész.12 hetesre, 18 hetesre genetikushoz megyek.Ő adja a papírt.Ez a fontos.A dokim sem nyomtat, nem jegyzetel stb.Ha úgy van és megnéz uh-n (ad képet), közli, hogy mekkora, megfelel a mérete és kész.Teljesen megbízok benne.A szülésemnél is totál képben volt velem kapcsolatban.Nem tudom hogy csinálja, hogy mindenre emlékszik, amikor millió betege van.Én is 8 E-t fizetek.
2011. aug. 17. 21:19
 12/12 anonim válasza:
Hát ez fura én SZTkába jártam és ott adtak képet méretett meg mindent. Szerintem menj másik orvoshoz! 27 éves anyuka
2011. aug. 17. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!