Tippeket szeretnék! Kinek milyen név tetszik?
nekem most egy név eléggé tetszik, de 5 év mulva minden kisfiut így fognak hívni.
Benett.
egyébként kislány nevünk volt nekünk is csak ezért fiun nem is gondolkodtunk amíg ki nem derült hogy kislány lesz, aztán már nem kellett.
Ujvári Gellért
Ujvári Márk
Ujvári Viktor
Ujvári Kevin
5 éves korom óta tudom, ha lányom lesz akkor Eszternek szeretném hívni, ha fiam akkor Dánielnek. Nos Eszterem ma már 2 éves Dániel Zoltán nevű fiammal 18 és fél hetes terhes vagyok. Szerintem szép név és könnyen becézhető.
Eszti és Dani anyukája
Én azt hittem a Merlon és a Miron csak poén volt- ezek tényleg nevek? :) Olyan mintha valami nagy bűvészeket hívnának így. (bocs a tudatlanságomért egyébként)
Szerintem is pl a Gellért, Rókus, Hunor (Ujváry Hunor- de szép szerinem), vagy ami inkább szórványos nevek tetszenek, mint az ennyire különlegesen fura nevek, mint a Miron és Merlon.
Nekem pl egyáltalán nem tetszik a Kevin, Benett, Konor, Norton és ilyen amerikai hangzású nevek- de biztos vagyunk ezzel még páran.
Persze nem vagyunk egyformák, ez csak egy vélemény volt, hiszen erre voltál kiváncsi.
A Rolandot is írta valaki- az it nagyon jó- de Róbert is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!