Fanny89 kérdése:
Tippeket szeretnék! Kinek milyen név tetszik?
Figyelt kérdés
19 hetes kismama vagyok. Ha kislány lesz a babóca akkor Zoénak fogják hívni! De viszont ha kisfiú lesz akkor nem tudjuk. Erre szeretnék ötleteket kapni. A vezeték név aránylag hosszú, lehet különleges a név , de ne legyen "fura" !! Előre is köszönöm :D2011. aug. 17. 12:11
1/33 anonim válasza:
Ha nekem fiam lenne Leventének hívnák.
2/33 anonim válasza:
Nándi! :)
Szerintem nagyon vagány név, nem tömeg...és ha felnő és komoly ember lesz belőle (reméljük a legjobbakat:) akkor egy komoly, tekintélyes név. (nem egy bence, vagy kisbalázs :), bár azok is nagyon szép nevek, de inkább az aranyos típus)
A vezetéknevet nem tudjuk, megírhatnád.
3/33 anonim válasza:
az én kisfiam Milán lesz,de lehet a szülőszobán már Donát :-)
4/33 anonim válasza:
Levente, Bálint, Csongor, Bence, Nimród
6/33 anonim válasza:
Hosszú családnévhez rövid keresztnevet.
Az a lényeg, hogy kedves legyen számotokra a név, és a gyereket se cikizzék miatta. Kiejteni szép és egyszerű legen. Ez a lényeg.
10/33 anonim válasza:
Gellért, Ágoston, Flórián, Vendel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!