Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg minden terhes nő...

Tényleg minden terhes nő rendszeresen bekakil, bepisil, hány stb?

Figyelt kérdés
A párotok hogy bírja?
2011. aug. 17. 12:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam már és vagyok is terhes. Kihordtam egy gyereket soha semmi ilyesmi nem történt velem. És senkiről sem hallottam aki véletlen a nagydolgát nem a megfelelő helyen intézte volna. Nekem szerencsére 1-2 csepp pisi se volt (remélem nem is lesz) ami bement volna. A hányás más tészta a 6. héttől a 40-ig hánytam sajnos. A párom jól bírta, hiszen nem Ő hányt. Remélem tudtam segíteni a "tévhitek" eloszlatásában!
2011. aug. 17. 13:37
 12/16 anonim ***** válasza:
A hányás gyakori dolog, de nem mindenkinél, tehát nem törvényszerű. Terhesség alatt az ember lányának a fehér folyása kicsit több lesz, mint pl. menszi előtt, ezért a higénia miatt sokan használnak tisztatási betétet. Ha a gátizomzat renyhe, nem elég erős előfordulhat vizelet csöpögés tüsszentéskor, nevetéskor és nyomás hatására, különösen ha már a baba is nyomja a hójagot. Ez sem törvényszerű, de előfordul. A kaki a szülésnél fordul elő, amikor a baba jön ki, de ez sem mindenkinél, akkor gyakori ha nem volt beöntése a mamának és hasmenése sem szülés előtt, mert ilyenkor a baba feje összenyomja beleket és kitolja maga előtt ami benne van. Szerintem a férfiak ezekből a dolgokból nem sokat tapsztalnak meg, szóval nem igazán zavarja őket.
2011. aug. 18. 18:59
 13/16 anonim ***** válasza:

"Szerintem a férfiak ezekből a dolgokból nem sokat tapsztalnak meg, szóval nem igazán zavarja őket."

Akkor én rosszul vagyok összerakva, mert minden problémája "zavar" , de inkább érdekel hogy tudnék segíteni,a páromnak.

43/F

2011. aug. 19. 14:52
 14/16 anonim válasza:
bocs de te baromi nagy hülye vagy.én nem vagyok terhes.de szerintem hülye kérdés.biztos 7 éves lehetsz.vagy lehet hogy 12 csak agyilag 7 vagy.
2011. szept. 5. 19:43
 15/16 anonim válasza:
90%
jaja igaza van az előttem levőnek ahogy mondod baby!!!!
2011. szept. 12. 11:04
 16/16 anonim ***** válasza:

Tudom hogy már régi a kérdés.

35 hétig hánytam,30 héttől napi 2x kellett tusolnom mert befolyt a pisi,annyira lent volt a baba (második baba) ha kicsit köhögtem , már folyt végig a lábamon,vagy tüsszögtem

Elsővel nagyon nehéz szülésem volt 5 éve,kicsit elnézték a súlyát. Ferjem szeret,és tudtuk mivel jár ez,nem ment rá a házasságunk,megértette a dolgot,illetve hasonlót tanult,látott :)

2021. nov. 17. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!