5+6 idős várandós vagyok. Hány hét+naposak voltatok mikor a doki megállapította a szívhangot?
Szia!Nekem is 8 hetesen látta az orvos a szívhangot.Előtte nem volt neki egyértelmű. Vigyázz Magadra!Boldog babavárást kívánok!
22+5hetes
Szia én 7+2 napos voltam, mikor először mentem dokihoz, akkor már 10 mm volt a lurkó és szívhang is volt!
Minden jót nektek!
A nagy különbségekből nekem úgy tűnik sok múlik az uh gépen is, hogy mennyire érzékeny és talán a megtapadás helyétől is vagy a méh helyzetétől. pl hátrahajló-e.
Most aztán tényleg dilemmában vagyok, ugyanis nem szeretnék még 3 hetet várni, már így is tűkön ülök. :)
Valószínűleg inkább az okozza a nagy eltéréseket, hogy a kort a mensi alapján számolják, de nem mindenkinek pont félidőben van pé.
Nekem tutifix az időpont, mert inszemes baba.
7+2es, 10mm-es voltam
Szia!
Én 6+1 naposan voltam ultrahangon, de nem volt még szívverése... most meg közbe jött a húsvét, már én is tűkön ülök, mert mire dokihoz jutok akkor már 8+5 hetes leszek, remélem szívhanggal :-)
Ne izgulj, van akinél később lesz szívhang, hiszen lehet, hogy később volt a peteérésed is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!