Mennyi idősen jó kismamaövet vagy bandázst hordani? Kisebb pocaknál is szoktak már?
Figyelt kérdés
Érdekelne azok véleménye, akik használtak ilyesmit. Még nem túl nagy a hasam, de kipróbálnám, hogy a rövidebb pólóimat is felvehessem még, anélkül, hogy kilógna a hasam a ruha alól. Milyet ajánlanátok?2009. ápr. 14. 14:38
1/3 anonim válasza:
Én a c&a-ban vettem most 1990 forint fekete, kék meg bézs van.
A fiammal mikor terhes voltam imádtam, jó érzés hogy nem lógott ki a hasam mert a terhes gatyókba még nem volt elég nagy hasam hogy megtartsa.
Most ketteskével is beújitottam egyet és én nagyon szeretem.Most anita kismama övet is fogok hordani mert már most nagyon fáj a keresztcsontom, plusz nagyon kellemetlen volt az első babánál mikor csak úgy nyúlt, húzódott a hasizmom, a kötőszövetem, a bőröm...szóval tuti veszek most, akkor még azt mondták eltunyul tőle a hasizom de ez sztem nem igaz.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
És az akkor jó, ha pont kifeszül a hason?
2009. ápr. 14. 16:18
3/3 anonim válasza:
Szia, én azóta hordom, hogy nem tudom begombolni a terhesség előtti nadrágjaimat. Mivel nem vettem kismamanacit egy darabot sem, ezzel oldottam meg. De én is nagyon szeretem, főleg télen volt jó, mert ha a trikóm csúszkált is ki a nadrágból, a bandázs mindíg ott volt a derekamon. Most, 34 hetesen már néha szorosnak érzem, ezért nem húzom fel a mellemig, hanem csak a nadrág felső vonaláig, aztán alul jól beráncolom, a lényeg, hogy a nyitott zippzár ne látszódjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!