4 hkm vok, mire szamithatok a szulesnel?
Figyelt kérdés
17 eves km ,mire szulok 18 leszek2011. aug. 16. 15:33
1/8 anonim válasza:
mármint anyagilag vagy mi fog történni? Nem pontos a kérdésed...
2/8 A kérdező kommentje:
mi fog torteni?
2011. aug. 16. 15:38
3/8 anonim válasza:
Én se értem a kérdést, a szülésre mint folyamatra vagy kíváncsi?
4/8 A kérdező kommentje:
igen.hogyan fog lezajlani?
2011. aug. 16. 15:44
5/8 anonim válasza:
A szülésre gondolsz?Az mindenkinél más.Engem császároztak,mert nem voltak fájásaim meg nem tágultam.A műtét utáni 16 óra fekvés mozdulatlanul,meg utána lábra állni nem egy leányálom.De mikor már a kislányom végre a kezemben volt mindent elfelejtettem.A sima szülésről nem tudok írni mert arról nincs tapasztalatom.
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Nagyon sok szüléstörténet van fent a neten, de ha tényleg részletesen kíváncsi vagy, írj privit, és megírom neked, hogy milyen, a harmadik terhességnél tartok most. :)
8/8 anonim válasza:
ha nem vagy még túl tájékozott nagyon ajánlom a [link] oldalt! Innen (meg a Kismama újságból, nagyobb könyvtárakban megvannak a régebbiek, legalábbis bp-n) nagyon sok lényeges dolgot megtudhatsz, többet és pontosabban mint amennyit itt le tudunk írni
nagyon fontos, hogy jó kórházat válassz, nagyon sok múlik azon!!! Pl szabadon választhatsz-e testhelyzetet, gátmetszés, nálad maradhat-e a baba szülés után, mennyire segítenek (rossz helyeken hátráltatnak) a szoptatásban
minden jót, sok boldogságot a babához
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!