Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Két keresztes a vizeletem, és...

Két keresztes a vizeletem, és genny is van benne. Milyen következményei lehetnek? Nagyon aggódom.14 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 12:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Valószínű, hogy húgyúti fertőzésed van. Mindenképp menj vissza az eredménnyel az orvosodhoz. Ha nem kezelik, akkor felszálló fertőzést is okozhat vagy akár krónikussá is válhat.

Vizelet tenyésztéssel kimutatható hogy milyen baktérium van a vizeletben és milyen csíraszámban. Ez alapján az orvos eldönti, hogy milyen kezelést javasol.

2009. ápr. 14. 15:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Holnap megint viszek mintát, reggeli pisiből, ha az sem jó, akkor átviszem a laborba és megnézik mi a baj. Remélem nincs túl nagy gond:(
2009. ápr. 14. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!