Még bőven időben vagyok, ha most szólok adokimnak, hogy nála szeretnék szülni, ugye?
Figyelt kérdés
32 hetes vagyok, és eddig még nem szóltam a dokinak, akihez járok, hogy szeretnék nála szülni. Hogy működik? Csak mondjam neki, hogy ezt szeretném és kész? Na meg persze gondolom kell neki némo anyagi nyomatékosítás? (SZTK-s orvos, nem magánrendelés)2009. ápr. 14. 12:22
1/2 anonim válasza:
Egyszerűen kérdezd meg tőle, hogy te xy- ra vagy kiírva, tudná-e vállalni a szülésed levezetését? (anyagiakat amúgy is utólag a szülés után kell rendezni, nem előre).
2/2 anonim válasza:
Szia ilyen nagy terhességnél már nem igazán szokták a szülést elvállalni az orvosok, én rögtön az első vizsgálatkor kértem meg az orvosomat,gondolj abba bele mi van ha már egy másik kismama megkérte hogy szülésnél legyen ott és általában az orvosok is ehhez szervezik a programjaikat,vagy mi van akkor ha sok kismsmája van,erre is gondolhatál volna.De az a legtisztább ha megkérded sok síkert a szüléshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!