Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vélemény dr. Anga-Kis Balázsról?

Vélemény dr. Anga-Kis Balázsról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Néhány kórházi találkozás után nekem szimpi. Aki járt hozzá kórházi és/vagy magánrendelésre, szült nála, légyszi mondjon véleményt! Aki magánrendelésre járt, árakat tudna mondani?

Nagyon köszönöm! :)

2011. aug. 15. 13:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!Én sztk-s rendelésre jártam hozzá,nagyon kedves és szimpatikus volt,pedig nem kapott tőlem semmit.Végül nem nála szültem,hanem ügyeletesnél a péterfiben,de viziten vele is találkoztam,szerintem jó választás,mondjuk a Péterfyben minden orvos jó!
2011. aug. 17. 11:14
 2/3 alaszka ***** válasza:
Szia! Én nem ott szültem, és nem nála, viszont 8 évvel ezelőtt operált petefészekcisztával, a műtét sikerült, akkor azt hittem, minden rendben van, csak később derült ki, hogy el kellett volna küldenie utókezelésre, amit nem tett, így újra cisztás lettem egy év múlva, új műtétre volt szükség, az új orvosom megjegyezte akkor hogy de csúnya a heg a hasamon, meg hogy megelőzhető lett volna a második ciszta, ha ez a doki közli, hogy endometriosis-om van. Amúgy nekem is nagyon szimpatikus volt, és ettől még lehet jó orvos. Csak gondoltam megosztom.
2011. aug. 17. 13:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2011. aug. 18. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!