Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lintner Balázsról tapasztalatok?

Lintner Balázsról tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Genetikai uh-kat szeretné csináltatni, és az orvosom őt javasolta.Tudtommal a Károly körúton is rendel.
2011. jún. 10. 21:33
 1/4 Avery ***** válasza:

Eddig 2 genetikai UH-n voltam, mindkettőt ott csináltattam, mert nekem is azt a helyet javasolta a dokim. Sőt, az első kombinált teszt volt.

Fiatal, lendületes doki, megvan vagy 2 méter magas :). Nagyon rendes volt, és profinak tűnt, legalábbis a dokim elégedett is volt a papírral, amit adott (mármint elég részletes volt neki). Nekünk ott helyben is elmondott mindent, 1-2 dolgot kérdeztünk, arra is részletesen válaszolt. A 12 hetes kb. 15-20 perc volt, a 18 hetes 10 perc.

Az első 30ezer Ft volt a vérvétellel, mindennel együtt, és megkaptuk a felvételt dvd-n, illetve képet is kaptuk, a második 16ezer Ft volt, itt is dvd-vel, képpel. Egy picit átváltott 4D-re is a 18 hetesen, azt a képet is megkaptuk.

Először várnunk kellett egy félórát, csúszás volt, másodszor pontosan a megbeszélt időpontban engedtek be.

Drága, ez a hátrányuk, egyébként elégedettek voltunk mindennel.

Ja, és a 12 hetesen megmondta a baba nemét, 95%-ra, ami azóta is úgy van (fiú).

Minden jót neked!

2011. jún. 11. 09:19
 2/4 Avery ***** válasza:
A honlapja, ezt elfelejtettem, a rendelőnek: www.babamozi4d.hu.
2011. jún. 11. 09:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2011. jún. 11. 20:23
 4/4 Avery ***** válasza:
szivi :)
2011. jún. 11. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!