5 hetesen nincs embrio, lehet még ebből valami?
Csak itt az a baj, hogy a petezsák viszont nagy, korának megfelelő. A doki azt írta már a papíromra, hogy 'blighted ovum'..ami ugye petezsák embrio nélkül. Megszakad a szívem :(.
Köszönöm a bíztatást :)))!
Most nem akarom, hogy itt butaságot írjak, de az embriót később lehet látni, mint magát a petezsákot.
A szikhólyag meg az embriót táplálja, ergo minek van ott, ha nem is táplál "semmit"? Szóval nem akarom a reményeket kelteni benned, de nem lenne meglepő az sem, ha egy hét múlva mégiscsak látná az embriót....
Drukk!!
Nekem 6 hetesen volt -szabálytalan petezsák,szikhólyag sejthető,embrió nem ábrázolódik -és pár nap múlva a műtét előtti uh-on már ott dobogott a kis picurkám szíve.
Végigsírtam azt a pár napot,és kértem a Picikét,meg a Jó Istent,hogy maradjon velünk ez a kis Életke.
Azóta 11 hónapos nagyfiú:)
Drukkolok Neked hogy minden rendben legyen :)
Jaj..köszönöm, köszönöm :)! Hát remélem ez is ilyen siker sztori lesz.
Sajnos már 3 babát vesztettem el, de ezóta van egy másfél éves kislányom. Nála ilyenkor már szívdobogás is volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!