Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha valaki várandós attól is...

Ha valaki várandós attól is fájhat az alhas vagy ez a mensi miatt van?

Figyelt kérdés
4 napja meg kellett volna jönnie, de még nem jött meg, de fáj szinte folyamatosan az alhasam. Ez a mensi miatt van vagy lehet, hogy babát várok? Attól fájhat az alhas, ha várandós valaki?
2009. ápr. 13. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Én a 6. hétben vagyok és még mindig szokott fájni a hasam, bár már egyre ritkábban. A nem várt előtt 3 nappal annyira fájt, hogy biztos voltam benne, hogy akkor fog megjönni.

Csinálj egy tesztet szerintem.

Én nem éreztem a mensi előtti hasfájást másnak mint a terhességit. Csak most mellé még sokat szúrkál is, főleg két oldalt a hasam alján.

2009. ápr. 13. 18:58
 2/7 anonim ***** válasza:
szia! nekem semmi tünetem nem volt, hogy bababás vagyok, csak késett, de nem is gondoltam babára, mert ugyanúgy görcsöltem, mint mensi elött. Lehet babás vagy:)
2009. ápr. 13. 19:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Persze lehet attól is. Én 22 hetes vagyok és eddig végig kísért az alhasi fájdalom! Tesztelj! :)
2009. ápr. 13. 19:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem mensiszerűen fájdogált a hasam, de a nemvárt előtt már vagy 5 nappal elkezdődött, ez lett gyanús és pozitív lett a tesztem. Már 14 hetes vagyok, de már alig érzek ilyet, inkább néha szurkálódik. Tesztelj egyet!!!
2009. ápr. 13. 19:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat! De jó, hogy lehet attól is, mert várandós vki! Jó lenne, ha azért fájna nem pedig a mensi miatt. Nekem is ugyanúgy görcsöl, mint mensi előtt csak most nem jött még meg. Remélem nem is fog! Köszönöm szépen még1szer a válaszokat!! Jó babázást Nektek!! :)
2009. ápr. 13. 19:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Amikor nem jött meg, nekem is menzisen fájt a hasam, az a megjönérzés, sőt még volt hogy olyan érzés is volt mintha kifolyt volna belőlem valami, és rohantam a wc-re. A 6. héten már csak néha éreztem aztán elmúlt. Majd a 11-12-13. hét körül néha néha visszajött 1-1 napra. De már inkább sokat szurkál.Így lehet babától is! Ha szeretnél babát, kívánom hogy azért fájjon :D!

Tesztelj egyet és majd írj! :)

2009. ápr. 14. 08:18
 7/7 A kérdező kommentje:

Szia utolsó! :) Neked is nagyon szépen köszönöm a választ! Pénteken teszteltem, negatív lett, de a mensim még nem jött meg és még mindig görcsölök, bár van, amikor kicsit múlik a görcs vmikor + erősebb + szúr hol a jobb, hol a bal oldalam. Nem tudom most mi van. Remélem nincs nagy bajom. Majd lehet elmegyek a dokihoz, ha nem múlik, nehogy vmi bajom legyen. Köszönöm még1szer!

Szia

2009. ápr. 19. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!