Ezek mennyibe fognak kerülni?
a popsikrém nagyon olcsó sokáig eláll első 2hónapban csak azt használtam aztán áttértem a nogranormonra de minek sokkal drágább és ha piros lesz a popó akkor eleve azt írja fel a doki.
nem kell böszme vastagon kenni majd meglátod hogy fogy de mi akár mikor mentünk kb.havonta mindig kérdezte kell recept?? kell hát,legfeljebb később váltom ki.
fürdetőt egyszer írta fel az elején fele sem fogyott el meg utáltam is,feloldani macera...meg nem volt kényes bőre a picinek úgyhogy hamar áttértünk másra.
amúgy most hallottam hogy lehet könnyen feloldani bekened a fürdőkád alját bele a forró víz akkor leolvad és utána a hideg.
ja és még jó ha van otthon már rögtön a kórház után szájpenészre ecsetelő mi csüt mentünk haza a kórházból és már akkor megvettük kivéve az ecsetelőt szombaton már tisztára olyan volt a kis nyelve aztán utána már heti 1*lekentem a nyelvét vele
géz,
vatta,
kamilla szemre,lázcsillapító kúp ezekből azt hiszem csak a kúp receptes
3-4 e forint volt , ha jól emlékszem
9 hónaposak a gyerekeim, de még mindig a doki által felírt popsikrémet használjuk, mindig kiirattatom, mert mi szeretjük. Ha piros a popsi, akkor sudokrémmel kenem be.
Kb. 4 ezret fizettem érte.
Gondolom, patika válogatja az árat. (beszerzési ár+ árrés, stb ... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!