Ma kaptam meg a recepteket-amit majd szülés után kell kiváltani a babának. Sajnos nem tudom mi micsoda és kb. mennyibe fognak ezek kerülni?
A vigantol olajat meg a K-vitamint kitudtam olvasni,de a többit nem.Gondolom fürdető,popsikrém meg ilyesmi lehet.Egyáltalán mit szoktak receptre felírni legelőször,és ez kb, milyen árban van,mert tudni szeretném mire számítsak.
Gondolom a hintőport meg az alkoholt recept nélkül veszem meg,hintőporból milyet kell kérjek?Vagy jó az ami itthon van,az átlagos?
A doki a babaszületéséhez felír: mosakodókrémet, popsikrémet, ami mind gyógyszertári és töredéke a "Nem márkásoknak". A k vitamint és a vigantol olajat. Alkoholt is ír fel receptre, mert így ez is sokkal olcsóbb; a hintőpor, amit felírt az steril, mert a babád köldökcsonkját kell vele kezelni, amíg le nem esik. Gézlapot is szoktak felírni, mert ezt teszed a köldökcsonkra.
Nyugi a kórházban majd mindenre rá tudsz kérdezni és ha hazamentetek a kicsivel, akkor 1-2 napon belül a gyerekorvos is kimegy hozzátok és mindent elmond.
Nem tudom, mennyi ídőd van még szülésig, de mindenképpen váltsd ki, hogy ne később kelljen utána rohangálni.
Az ára ezeknek a gyógyszereknek és egyebeknek, nem több pár ezer forintnál és hidd el, hogy nagyon jó mindegyik gyógyszertári készítmény.
Nekem egy 4,5 éves fiam és egy 3 éves lányom van és a fürdetőkrémet a mai napog használják.
A legjobbakat!
Szia!
Úgy tűnik ezt is orvosa válogatja... Mi 3500-t fizettünk.
Volt benne: 3 tubus mosdókenőcs, 4 tubus popsikrém, 2 üveg alkohol, 1 hintőpor (amit ajánlott eleinte használni, hogy ne pálljon be a baba bőre a hajlatokban, és persze a köldökére), lázcsillapító kúp, D és K vitamin. Ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!