Miért van, hogy vérzem?
Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan de 3 vagy 4 hetes terhes vagyok.meg csináltam 2 tesztet és mind 2 azt mutatta,hogy terhes vagyok. de ma el kezdtem pecsételni nem tudom miért?mi lehet az oka?2009. ápr. 12. 20:43
1/10 anonim válasza:
Minél előbb keress fel orvost.Én is így voltam és elment a babóm:(
2/10 anonim válasza:
Menj orvoshoz!!! Minél hamarabb.
3/10 anonim válasza:
Mindenképp orvos! Menj ügyeletre!!! a terhesség alatt semmilyen vérzés nem normális, fenyegető vetélés jele.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom de már rendesen vérzem mint ha meg jött volna a menzeszem?de nincs semmi görcsöm csak egyszerűen vérzem.De csak olyan világos piros.A teszt nem tévedett nem vajon csak egy fel fázás miatt mutatta ki,hogy terhes vagyok.
2009. ápr. 12. 21:52
5/10 anonim válasza:
ne gondolkozz es ulj tetlenul ha fontos az a kis elet neked akkor menj minnel hamarabb dokihoz !!!! minden jot es majd ird meg hogy mi lett.
6/10 anonim válasza:
Valóban nem ártana egy orvost felkeresni. Én pisilés után véreztem egy kicsit, még akkor hajnalban elmentem a szülészeti klinikára ahol semmit nem találtak a méhszáj zárt volt tehát nem indult meg vetélés. Lehetséges, hogy elpattant egy ér. Mindenesetre engem a dokim kiirt egy hétre én görcsöltem is vele. A pihenés után nem volt gondom. Remélem nem lesz gond, szurkolok értetek. Ird majd meg, hogy mi történt. Sok szerencsét kívánok nektek!18 hetes kismama!
7/10 A kérdező kommentje:
Én el mennék mert nekem nagyon fontos az én kis babám de sajnos nincs semmilyen sürgősségi vagy ilyesmi mert falun lakom és a kórház 30 km-nyire van a legközelebb sajnos.
2009. ápr. 12. 22:50
8/10 anonim válasza:
Ha még nem mentél el dokihoz akkor is ki tudod hivni a mentöt meg mondod hogy terhes vagy és vérzel ki fognak menni,ha fontos a babád akkor ne várj!
10/10 anonim válasza:
Voltál dokinál?Mit mondott?Remélem csupa jót!!!!!!!Írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!