Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » :( 25 hetesen el kellett...

:( 25 hetesen el kellett tolnom egy autót. Nyugtassatok meg, ugye nem lesz baj?

Figyelt kérdés

25 hetes vagyok és ma el kellett tolnom egy autót :(

Tudom most sokan azt gondolják, hogy felelőtlen, dilis nő vagyok :(

Igazatok is van, de nem volt más megoldás...tényleg :(

Orvost hívtam, azt mondta, ha nincs vérzés, fájdalom akkor nem lesz semmi baj, de azóta szapulom magam és rettegek.

Kérek mindenkit, hogy ne hordjon le a sárga földig, tisztában vagyok vele, hogy hülyeséget csináltam :(

Azt is tudom, hogy nem utólag kell jajgatni és félni, hanem előre gondolkozni... :(

Tényleg nem volt más választásom :(

Nem fáj semmi, nincs vérzés, csak a "szokásos" keményedések vannak. (nem több, nem erősebb)

Ugye nem lesz baja a Babámnak??? :( :(

2011. aug. 12. 11:09
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm azoknak akik próbálnak megnyugtatni!

Kedves utolsó: Nagyon jól esett amit írtál! Köszönöm!

2011. aug. 12. 11:36
 12/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugodj meg, pihenj sokat és ha valami gyanúsat észlelsz irány az ügyelet. Én 22 hetesen voltam szemtanúja egy balesetnek, egy motorost gázoltak el (ő volt a hibás) és az autó alváza nyomta a mellkasát, a mentősök mondták telefonon, hogy ne mozdítsuk, de az autót valahogy emeljük le róla. Négyen tudtuk emelni: a főnöknőm, az autó utasa, egy járókelő és én. Az sofőr sokkot kapott, csak zokogott. Akkor, ott valahogy logikusnak tűnt, hogy én is emelem, de utána rettegtem, hogy baja lesz a kicsinek. Az egyik mentős nyugtatott azzal, hogy nem olyan könnyű ám elvetélni, azt mondta, ha aznap nem észlelek semmit (vérzés, erős görcs) akkor semmi baj nem lesz. Nem is lett semmi bajunk, csak nekem voltak még egy hétig rémálmaim.

2011. aug. 12. 11:44
 13/22 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Komolyan gondoltam mindent amit írtam, én ennél sokkal megterhelőbb dolgokat voltam kénytelen megtenni, és nem lett semmi bajom, ne aggódj most már. És ne foglalkozz a hurrogókkal, nem lesz semmi baj!
2011. aug. 12. 11:45
 14/22 A kérdező kommentje:

11:44

Nagyon köszönöm, hogy leírtad!

Sajnálom, hogy ilyenben volt részed :(

Megnyugtattál nagyon! Sírva is fakadtam...

11:45

:)

Olyan jó, hogy vannak még kedves, megértő emberek!

2011. aug. 12. 11:51
 15/22 anonim ***** válasza:
35%
annyit fűznék csak hozzá,hogyha előre leírod a szitut,akkor nem kaptál volna ennyi savat...senki nem tudta,hogy miről van szó,persze h leoltanak...így persze érthető és szerintem azok akik felelőtlennek neveztek is megértenek a konkrét szitu után...
2011. aug. 12. 11:56
 16/22 anonim ***** válasza:
Nekem is megkellett tolnom 32 hetesen,nem lett bajom,ma 1 éves múlt a kis drágaságom.A legfontosabb,hogy nyugodj meg,ne is gondolj rá,vannak akik ennél többet is kibírnak,pl.ütik,verik őket.Nyugi.
2011. aug. 12. 12:05
 17/22 anonim ***** válasza:
És légy büszke magadra.EMBERSÉGBŐL CSILLAGOS ÖTÖS.12:05-ös vagyok.
2011. aug. 12. 12:09
 18/22 anonim ***** válasza:
67%
Így már érthető. De leírhattad vna hamarabb is a szitut. Azért remélem nem lesz semmi baj. De ha mégis ideges vagy ahogy már írtam menny el a dokidhoz, csak h megnyugodj.
2011. aug. 12. 12:47
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi baj:-)Ha a terhesség alatt minden oké, akkor nem lesz gond. Én is 25 hetes vagyok, előzőhetén festettünk, meg bútort összeraktunk, cipeltük:-) Semmi bajom nincs. Anno a fiammal a 37 héten tettem ugyan ezt, és akkor se lett semmi:-)Azért ki van találva a női test, hogy védje a babát. Régen a nők a melóból mentek szülni:-)

Ha nem érzel se fájdalmat, és nem vagy rosszul,akkor nem lesz baj. Egyébként jól tetted, hogy megoldottad a szitut:-)

2011. aug. 12. 13:11
 20/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is remélem, hogy nem lesz semmi bajotok. Nem értek hozzá, de sztem már jelentkezett volna valami panasz. Meg hát gondolom az egész tested nekifeszült, tehát nem fejtettél ki akkora erőt a hasadra, méhedre stb. Úgyhogy nyugodj meg és pihenj sokat, egyél sok egészséges dolgot, kapcsolódj ki és ne izgulj! Gratulálok a gyerekekhez!

2011. aug. 12. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!