Vérzős, barnázós kismamik veletek mi lett?
Pontosan a 12. hete töltöttem be amikor reggel véres folyásom volt, aznap azt mondták az uh-on hogy minden a helyén, szépen fejlődik,csak magne b6-ot és fekvést javasoltak.
Rá 2 hétre megint vérzésre keltem, kórház, kivizsgálások, de megint semmit nem találtak.
Fekvés és megnézium.
Akinek volt már hasonló mi lett a vége, ugye nem lesz semmi baj?
Ez az első babánk, és elég nehezen sikerűlt, 15 hetes leszek vasárnap.
Nagyom köszönöm a segítséget és a válaszokat!
én a 2.babánnkal véreztem a 13.héten elég rendesen.
a dokim azt mondta hogy valami boholy széle picit felvállt de mivel méhen kívülről érkezett a vérzés nincs gond.
most 21 hónapos a fiunk és semmi baj nem volt :)ja és kaptam valami Duphastont és azt kellett szedni a 19.hétig.
kívánom hogy neked se legyen. ne aggódj, pihenj sokat!
Köszi a gyors választ!
Nem kaptam semmi gyógyszert, ez is idegesített. De lehet hogy neóincs akkor olyann nagy gond hogy gyógyszerezzenek? Nem sok vérzés volt csak az első pisinél, utána csak pár csepp.
Szia, én a 6. héttől a 8. végéig véreztem folyamatosan, szinte fekete vért és sokat. Magnéziumot kaptam, és igyekeztem nem emelni. Ha éreztem, hogy pihenni kell, aludtam, bármennyire is utáltam. Emellé (saját kútfőből) szedtem napi 500 Mg C vitamint vérzéscsillapítás miatt, és palástfű teát iszogattam, hogy erősödjön a méhem. A baba végig rendben volt, és tegnap voltunk 12 hetesek, összevissza virgonckodott az ultrahangon. Se vérzés, se fájdalom. Megerősödtünk.
El fog múlni, ha az orvos ilyen alaposan megnézett, akkor csak tartsd be, amit javasolt, és minden rendben lesz :).
Szia!
Az enyém is ficánkolt rendesen az uh-on,ez nyugtatott meg egy picit.
Akkor ha szedek c-vitamint is nem fogok ártani vele? És mennyi palástfű teát iszol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!