Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig kell járni tanácsadásra?

Meddig kell járni tanácsadásra?

Figyelt kérdés
2008. márc. 4. 20:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A terhesség alatt végig. Utána meg majd hurcolni kell a babát is tanácsadásra.
2008. márc. 4. 20:29
 2/6 anonim ***** válasza:

ÍGy van. havonta legalább menni kell, később sűrűbben majd a végén hetente.

A babát is nagyon sokat kell vinni, amíg pici, aztán ritkábban.

2008. márc. 4. 20:34
 3/6 A kérdező kommentje:
És mi van akkor ha én nem megyek vagy ha nem akarok ?
2008. márc. 4. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Semmi nincsen.A saját felelősséged,hogy rendszeresen ellenőrzi-e valaki a súlyodat,a baba szívhangját,és nálunk nézegetnek valamit a vizeletben is.Én azt mondom,hogy 5hetente egyszer kibírom azt a 15 percet.(Szerencsére pont így jönnek ki az éppen aktuális vizsgálatok.)De ha hetente kellene találkoznom a védőnővel tutira kiakasztana.Ha megvan a négy alkalmad,akkor már az egyszeri anyaságit is megkapod...Meg a babát is ő ellenőrzi majd,hogy rendben feljődik-e.
2008. márc. 5. 07:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Ami kötelező az a terhesség alatt a négyszeri alkalom, mert csak ebben az esetben jár az anyasági.
2008. márc. 5. 11:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Ezt te tudod, ha nem akarsz. De nem jobb (nyugodtabb)érzés, ha mégvalaki felügyeli a terhességedet, kérdez tőled és ellenőriz. És hogy, ott is hallhatod a kicsidnek a szívhangját? Pl.:nekem a doki soha nem méri meg a vérnyomásomat, azt a védőnő szokta,amit ilyenkor szintén nézni kell, mert az nem jó ha magas.

Másrészt ezt olvastam egy cikkben ami a kismamáknak járó támogatásokról szólt: "Anyasági támogatásban az a nő részesülhet, aki legalább négy alkalommal, koraszülés esetén egy alkalommal részt vett terhesgondozáson." mert így nem jár.

Aztán ha megszületik a baba hozzá is ugyanúgy el kell menni vele mint a dokihoz és ő is elmegy hozzátok ellenőrzésre stb. Ő felügyeli pl.hogy a babának mikor és milyen védőöltásokat kell adni.

Szerintem gondold meg! Nem rosszabb mintha dokihoz mennél és ő vizsgálgat.

2008. márc. 5. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!