5 hetes terhes vagyok a nödokim duphastont irt fel amitöl szinte teljesen elmultak az alhasi fájdalmaim görcseim. Ez nem baj? Ezt a gyogyszert mire irják fel?
Figyelt kérdés
2008. márc. 4. 19:46
1/4 anonim válasza:
Szia !Arra irják fel hogy benttartsa a babót!Nyugi én is szedtem és most 27 hetesek vagyunk!
Puszi
2/4 anonim válasza:
Szia nem tudom menynire volt neked görcsöd,de sztemmindenkinek van valamilyen nagyságban az elején sőt végig.Nem mondta a doki,hogy mért kell szedni esetlegnem vagy veszélyeztetett,mert ha tényleg arra való,hogy bennt tartsa akkor ez ,hogy is van...én pont azt mondtam,ha a baba nem elég életképes,hogy megmaradjon inkább az elején történjen bármi minthogy szülés után derüljön ki,hogy gondd van.Szval azért kérdezz utánna a védőnőnél,mert hát a trhesség egy más állapot és viselnünk kell,hogy néha fájdalommal,kellemetlenséggel járhat,jólenne ha mindent meg lehetne egy pirulával oldani.Én azt javasolom,ha egészéges babát akarsz ne szedj gyógyszert,én pl iszonyat fejfájós vagyok ,mégis megállom a gyógyszer bevételét,mert igaz engedik az algopirint használni mégis hallottammár azt is,hogy ne szedd ezt sem.szval sztem a legjobb ha semmit sem szedsz,de kérdezz rá újra majd.21hetes kismama
3/4 anonim válasza:
Szia, én is szedtem a 14. hétig.Sárgatesthormon pótlására van, ezáltal a babád meg tud tapadni, mire a méhlepény átveszi a szerepet,minden oké lesz,ezenkívűl oldja a görcsöket, megszünteti a vérezgetést, pont a hormonpótlás miatt.Nagyon jó gyszer, ne aggódj,minden rendben lesz:-))
4/4 anonim válasza:
2. válaszolónak írnám, hogy az ha duphastont szed, és megmarad a baba, az nem azt jelenti hogy nem ééletképes, hanem a gyszer mentette meg,mert nagyon sok nőnek nincs elég sárgatesthormon a szervezetében,és ha egy ilyen gyszerrel megmenthető,miért ne szedjük.Minden orvos ajánlja, ne aggódj kedves kérdező nem lesz baj, főleg hogy szede,és el is múltak a panaszok.Az orvos majd megmondja neked meddig kell szedni.A kisbabád életét mentette meg.Ez nem antibiotikum!!!
A terhesség alatt szokták felírni, rá is van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!