Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes vagyok, gyomorégésem...

6 hetes vagyok, gyomorégésem van, mit vegyek be? Rennie-t szabad?

Figyelt kérdés
2008. márc. 4. 19:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ign, azt lehet végig szedni, és jól jársz, ha kitapasztalod, hogy mitől rosszabb-azokat kerüld, és mitől jobb a gyomrod.-)
2008. márc. 4. 19:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha esetleg még nem próbáltad, szerintem hatásos a korpovit keksz, ami felszívja a felesleges gyomorsavat. Nincs túl jó íze, de azért meg lehet enni.
2008. márc. 4. 21:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
lehet renniet szedni végig de sztem is először a kekszes módszereket próbáld meg.
2008. márc. 4. 21:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Rennie-t mindenképpen lehet szedni!

De azért vigyázz,mert nem túl jó jel,hogy már a legelején ég a gyomrod.Ha sokkal rosszabb lenne,akkor irass fel savcsökkentőt.Nagyon sok kismama szed a terhessége vége felé ilyen gyógyszert (pl.losec,controloc).Mert a sok gyomorégés miatt fekély is kialakulhat.Az pedig egyikőtöknek sem jó!

2008. márc. 5. 10:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem is a terhességem elején volt gyomotégésem, gyomorsavam, az 5. héttől kb a 14. hétig. Aztán megszünt, azóta semmi bajom, bár ha jól tudom a terhesség utolsó heteiben visszajön...

Én Rennit szedtem, ha muszáj volt, az segített. Viszont sok esetben elég volt 1 pohár hideg viz.

2008. márc. 5. 13:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az előzőhöz: most 24 hetes vagyok...
2008. márc. 5. 13:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Azt hozzáteszem, hogy én alapból gyomorégős vagyok!
2008. márc. 5. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!