30 hetes kismama vagyok es egy hete naponta kb. negyszer erzek enyhe mensis gorcsoket. Mitol lehet? Keszul a mehem a szulesre? Ezek meg nem joslok ugye? A joslok erosebbek?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 12. 11:39
1/3 anonim válasza:
Én 31 hetes vagyok,de én inkább olyan derékból induló enyhe görcsöket érzek néha,megnézettem a dokival,de azt mondta teljesen zárt a méhszájam,semmi jele annak,hogy ezek a görcsök hatással lennének a méhemre.A jósló fájás,ahogy én visszaemlékszem az előző terhességemre,azok inkább olyan enyhe fájdalommal járó erősebb méhösszehúzódások,nem mensi szerű görcsök voltak.Én nem aggódnék a helyedben ezek miatt,de azért említsd meg a dokinak legközelebb,ha mész hozzá,viszont ha erősödnének a görcsök,akkor gondolkodás nélkül irány a kórház!
2/3 anonim válasza:
33 hetes vagyok, nekem is pár napja vannak ilyen "görcseim". (Olyan mindjárt-megjön érzés keveredve egy kis székelési ingerrel.)
Ezek normális, Braxton-Higgs-féle összehúzódások. Készülsz a szülésre. Ha ezek erősödnek vagy sűrűsödnek, érdemes orvoshoz menni.
A jósló fájások is ilyesmik, csak sűrűbben jönnek és keresztcsontba sugárzik át. Általában mozgásra, meleg fürdőre elmúlnak.
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor ezek meg nem joslok.Csak nagyon enyhe mensi szeru gorcsre emlekeztet es nem tart tovabb egy percnel.Nem erosodik csak most kezdtem el naponta eszlelni es ezert tunt fel.:)
Koszonom a valaszokat!
2009. ápr. 12. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!