Mivel befolyásolható a szülés hogy hamarabb beinduljon mint amire ki vagyok irva?
Nem maga a szex a fő beindítő,hanem az ondó hormonjai:)No meg az orgazmus is egy eléggé komoly méhtevékenység,tehát lehet az is beindítja.
Ha nehezet emelsz,vagy erölködsz,akkor a hasizomzat préselő mozgása ugyanezt segíti elő.A melegvizes fürdő is beindíthatja,mert vérbőséget okoz...
Tulajdonképpen minden olyan,amit az első trimeszterben nem tanácsos.
Így van, az ondó indíthatja el, de a szex is, mivel az orgazmus összehúzódást idézhet elő.
A lépcsőzést szokták csinálni, akik már túlhordtak, vagy átrendezik a szobát.
De szerintem nem kéne ennyire félned, biztos minden rendben lesz. A baba tüdejének fejlettsége dönti el mikorjön ki. Nem tudtam, egy filmben láttam hogy a tüdő ha elég érett, termel egy hormont, ami a méhlepényen keresztül eljut az anya vérébe és ez indítja meg a szülést . Azért ez nem olyan könnyen befolyásolható dolog:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!