Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen bugyit érdemes használn...

Milyen bugyit érdemes használni közvetlen szülés után?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogy TENA hálós bugyit érdemes venni, de én már vettem két csomag (10 db) eldobható papír alsóneműt, amire hallottam, hogy inkább ez a típus ajánlott. Tena bugyit egyébként hol lehet kapni?

Üdv

37 heteske

2009. ápr. 12. 09:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tena bugyit a gyógyszertárban lehet venni. De jó a hálós bugyi is.
2009. ápr. 12. 09:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb, ha minél olcsóbb... Úgyis naponta több fog a kukában landolni.
2009. ápr. 12. 09:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eldobható bugyim volt, tökéletesen megfelel a célra, betétet is lehet rá ragasztani. Úgyhogy ne aggódj, nem kell most újat venned. :) Nekem amúgy komplikált volt a dolog, iszonyatosan véreztem 1 hétig, mégis jó volt az eldobható bugyi, ugyanúgy lehet rá ragasztani betétet. Nekem a kórházban adtak iszonyat nagy betétet, mert hiába vittem magammal, nem bírta a strapát.
2009. ápr. 12. 09:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget!

Üdv

2009. ápr. 12. 19:12
 5/5 anonim ***** válasza:
en nem tudtam felvenni semmi fele bugyit csak odatettem egy nagyon vastag vattacsomot es ugy totyogtam vele egesz nap ,es meg nem is pecseteltem ossze semmit.4 varrasom van .6 honaps kislany anyukaja.minden jot es konny es gyors szulest.
2009. ápr. 12. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!